Käsittelemme dataa mainonnan kohdentamiseksi esimerkiksi seuraavin tavoin: 
Kohderyhmien muodostaminen

Kohderyhmien muodostaminen

Käyttäjien suostumuksella luomme  kohderyhmiä käyttäjien asiakastietojen ja palveluiden käytöstä havainnoidun datan avulla.

Arvioimme käyttäjien kiinnostuksenkohteita sekä ikää ja sukupuolta.  Voimme myös käsitellä käyttäjien päätelaitteiden sijaintitietoja, jos käyttäjä on antanut sijaintitietojen käsittelyyn suostumuksen, tai arvioida käyttäjien laitteiden IP-osoitteen perusteella laitteiden likimääräistä sijaintia muodostaaksemme arvioituun sijaintiin perustuvia kohderyhmiä.

Kohdennetun mainonnan näyttäminen

Kohdennetun mainonnan näyttäminen

Mainostajat ostavat mainostilaa Sanoman digitaalisista palveluista perustuen siihen, miten paljon ja millaisia käyttäjiä palveluissa on. Voimme myös näyttää mainoksia mainostajien kohderyhmille ja sen perusteella, millä sivuilla käyttäjä on vieraillut aikaisemmin.

Mainonnan mittaaminen

Mainonnan mittaaminen

Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, saavat tyypillisesti käyttää evästeitä kampanjansa mainosnäyttöjen, tavoittavuuden ja konversion mittaamiseen. Mainostajat eivät saa luovuttaa kampanjasta kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille taikka yhdistää mihinkään muihin tietoihin, kuten esimerkiksi henkilökohtaisesti tunnistaviin tietoihin.

Haluatko tietää tarkemmin, kuinka käytämme dataa mainonnan kohdentamiseksi?
Lue lisää täältä

Muut käyttötarkoitukset

Tuotteiden toimitus ja personointi

Datan avulla käsittelemme tilaukset, toimitamme perille käyttäjien ostamat lehtitilaukset sekä toteutamme digitaaliset palvelut. Personoimme digitaalisia palveluitamme ja suosittelemme käyttäjille mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä.

Lue lisää

Asiakaspalvelu ja suoramarkkinointi

Hyödynnämme dataa saumattoman asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Autamme käyttäjiä löytämään itselleen kaikkein kiinnostavimmat tuotteet, tarjoukset ja asiakasedut.

Lue lisää

Tuotekehitys ja raportointi

Käytämme dataa kehittääksemme jatkuvasti tuotteiden ja palveluiden käyttöliittymiä ja käyttökokemusta. Teemme kysely- ja kuluttajatutkimuksia sekä raportteja liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.
Lue lisää