Käsittelemme dataa tuotekehitystä ja raportointia varten esimerkiksi seuraavin tavoin:
Tuotekehitys

Tuotekehitys

Asiakasrajapintojen, verkkosivujen ja sovellusten käytöstä havainnoidun datan kautta opimme ymmärtämään, mitkä toiminnallisuudet ovat suosittuja ja miten voimme jalostaa käyttökokemuksesta entistä toimivamman.

Tuotekehitys perustuu pääsääntöisesti verkkosivuiltamme ja sovelluksistamme kerättyihin evästeisiin tai muihin samankaltaisiin tunnisteisiin ja käyttötietoihin. 

Kysely- ja kuluttajatutkimukset

Kysely- ja kuluttajatutkimukset

Pyrimme ymmärtämään käyttäjien odotuksia, mieltymyksiä ja tottumuksia kysely- ja kuluttajatutkimusten kautta. Käyttäjät itse päättävät, osallistuvatko he esimeriksi verkkosivujen kyselyihin tai sähköpostitse lähetettyihin kyselyihin.

Lisäksi selvitämme Suomitutka-kyselypaneelin kautta meitä askarruttavia aiheita. Osallistuminen paneeliin on vapaaehtoista ja edellyttää erillistä rekisteröintiä.

Liiketoimintaa tukeva raportointi

Liiketoimintaa tukeva raportointi

Liiketoiminnan päätöksenteon tueksi seuraamme esimerkiksi tilausten lukumääriä ja eri tuotteiden tilaushistoriadataa, ja optimoimme tuotteiden hinnoittelumalleja.

Liiketoiminnan raportoinnissa hyödynnetään pääsääntöisesti dataa, jota kerätään osana toimitettavaa tuotetta tai palvelua, tai sitä, miten näitä käytetään. Raportit, joissa tätä dataa käytetään, ovat aggregoidulla tasolla, eikä niiden kautta voida tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.

Haluatko tietää tarkemmin, kuinka käytämme dataa  tuotekehitykseen?
Lue lisää täältä

Muut käyttötarkoitukset

Tuotteiden toimitus ja personointi

Datan avulla käsittelemme tilaukset, toimitamme perille käyttäjien ostamat lehtitilaukset sekä toteutamme digitaaliset palvelut. Personoimme digitaalisia palveluitamme ja suosittelemme käyttäjille mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä.

Lue lisää

Asiakaspalvelu ja suoramarkkinointi

Hyödynnämme dataa saumattoman asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Autamme käyttäjiä löytämään itselleen kaikkein kiinnostavimmat tuotteet ja tarjoukset. Tarjoamme käyttäjille mahdollisimman henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Lue lisää

Mainonnan kohdentaminen

Käyttäjien suostumuksella esitämme datan avulla yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa käyttäjille kohdennettua mainontaa, joka on todennäköisesti käyttäjiä kiinnostavaa. 

Lue lisää