Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja.

Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä.

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua.

Onko sulla #sanomista?

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko – työ näkyy ja vaikuttaa laajasti. Tarjoamme faktaa, näkökulmia, inspiraatiota ja viihdettä kaikille suomalaisille.

Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä.  Meillä työskentelee työhönsä intohimoisesti suhtautuvia toimittajia, data-analyytikkoja, mediamyyjiä, tuotepäälliköitä, markkinoijia, digikehittäjiä ja muita median ammattilaisia.

Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa.

Sanoma on merkityksellinen työpaikka, jolla on pitkä historia. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi. Rakennamme yhteenkuuluvuutta, demokratiaa ja viihtymistä median keinoin. Tulemme tarjoamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville.

Kehitämme jatkuvasti työntekijäkokemusta ja sanomalaisten työhyvinvointia. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, huolehdimme jaksamisesta ja järjestämme monipuolista virkistystoimintaa. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja kehitämme arjen käytäntöjä yhdessä. Monissa tehtävissä on mahdollista työskennellä joustavasti sekä-että, sekä työpaikalla että etänä.

Yhteiset arvot kuvaavat sitä, miltä pohjalta voimme menestyä:

Lähellä asiakasta

Olemme läsnä suomalaisten elämässä joka päivä. Tunnemme mediankuluttajat ja mainostajat ja tiedämme mikä on  heille merkityksellistä.

Joka päivä fiksummin

Haluamme tehdä asiat aina paremmin.  Olemme uteliaita ja rohkeita ja pitkänäköisiä. Uudistumme, uudistamme ja näytämme suuntaa.

Yhdessä

Parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa. Arvostamme toisiamme ja toistemme osaamista.

Tavoitteista tuloksiin

Asetamme riman korkealle. Jokainen meistä ottaa vastuuta tavoitteiden saavuttamisesta. Tartumme asioihin ja viemme ne loppuun saakka.

Seuraa Sanomaa ja sanomalaisia sosiaalisessa mediassa