Käytämme dataa tuotteiden toimittamiseen ja personointiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, tuotekehitykseen ja raportointiin sekä osuvamman mainonnan näyttämiseen.

Data on käyttäjien antamaa tai henkilökohtaisesti tunnistavaa, digitaalisten palveluiden käytöstä havainnoitua sekä analytiikan avulla johdettua. Tietosuojalausekkeessa kuvaamme, kuinka huolehdimme käyttäjiemme tietosuojasta.

Tuotteiden toimitus ja personointi

Datan avulla käsittelemme tilaukset, toimitamme perille käyttäjien ostamat tai saamat lehtitilaukset sekä toteutamme digitaaliset palvelut. Personoimme digitaalisia palveluitamme ja suosittelemme käyttäjille mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä.

Asiakasviestintä, suoramarkkinointi ja asiakaspalvelu

Hyödynnämme dataa saumattoman asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Autamme käyttäjiä löytämään itselleen kaikkein kiinnostavimmat tuotteet ja tarjoukset. Tarjoamme käyttäjille mahdollisimman henkilökohtaista asiakaspalvelua.

Mainonnan kohdentaminen

Datan avulla esitämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa käyttäjille mainontaa, joka on todennäköisesti käyttäjiä kiinnostavaa. Samalla tarjoamme mainostajille kohderyhmiä sivustoillamme ja sovelluksissamme näytettäville mainoksille – lehdet on kautta aikojen rahoitettu osittain mainoksilla.

Tuotekehitys ja raportointi

Käytämme dataa kehittääksemme jatkuvasti tuotteiden ja palveluiden käyttöliittymiä ja käyttökokemusta. Teemme kysely- ja kuluttajatutkimuksia sekä raportteja liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.

Kaipaatko tarkempia tietoja tietosuojakäytännöistämme?