Tule mukaan myymään alan suosituimpia brändejä!

Haemme

 

Kiinnostaako teleduuni? Voit halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen teleduuni@sanoma.com

Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit, kuten kansainvälisen tason laatulehti Helsingin Sanomat, rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja monipuolista valmennusta työssä. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai lisätienestejä haluaville.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Olemme sitoutuneet Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) Reilu Työnantaja -kriteereihin.

Lue lisää: 

Sanoma panostaa myyjien valmentamiseen ja kouluttamiseen

 

Näin #teleduunissa työskentelevät kertovat työstään:

Tapani Kuokkanen: ”Sanoman telemyynti on eliittiluokkaa”

Tapani Kuokkanen: ”Sanoman telemyynti on eliittiluokkaa”

Tapani haluaa myyntivalmentajana saada myyjät tienaamaan mahdollisimman paljon. Sanoma onkin Tapanin mielestä loistava paikka myös kokeneille myyjille, jotka haluavat aina vain paremmiksi.

Kristiina Buskila: ”Parasta on, kun puhelimen päässä on tyytyväinen asiakas”

Kristiina Buskila: ”Parasta on, kun puhelimen päässä on tyytyväinen asiakas”

Kristiina tuli Vantaan telemyyntiin rekrytointikoulutuksen kautta. Kristiinan mukaan ura telemyynnissä kannattaa, jos on intoa myynnin alalle.

Oona Hanhimäki: ”Ei tarvitse olla tyrkyttäjä tai kova puhumaan”

Oona Hanhimäki: ”Ei tarvitse olla tyrkyttäjä tai kova puhumaan”

Oona viettää Oulun myyntitoimistossa välivuottaan. Jos ei pääse heti opiskelemaan, telemyynti on Oonan mukaan hyvä vaihtoehto.

Usein kysyttyä teleduunista

Myyntineuvottelijan työ

Työnäsi on soittaa Sanoman vakituisille kuluttaja-asiakkaille ja tarjota juuri heidän tarpeisiinsa ja kiinnostuksen kohteisiinsa sopivia tuotteita parhailla mahdollisilla tarjouksilla. Saat käyttöösi alan parhaat työkalut menestymisesi tueksi. Lisäksi kannustava työyhteisömme auttaa sinua kehittämään myyntitaitojasi.

Sinun ei siis tarvitse olla alan ammattilainen, eikä meille työllistymistä ratkaise pitkä ansioluettelo. Vain persoona ratkaisee! Olet etsimämme henkilö jos olet reipas, neuvottelutaitoinen, pitkäjänteinen, puhetyöstä pitävä ja tavoitteellinen.                  

Myyntitoimistot ja sijainnit

Kaikki Sanoman omat myyntitoimistot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella: Vantaan myyntitoimisto Vantaan Sanomalassa, Helsingin toimipiste Sanomatalossa ja Oulun myyntitoimisto Oulun keskustan kupeessa Taka-Lyötyssä.

Sanoman omissa toimistoissa työskentelee yhteensä noin 120 myyntineuvottelijaa.

Myyntineuvottelijan työsuhdemallit ja palkkaus

Päivävuoro 30h / vko
Säännöllinen työaika klo 9:00-15:30 maanantaista perjantaihin. Takuupalkka 1479€ / kk.

Iltavuoro 12h / vko
Säännöllinen työaika klo 16:30-20:30, työpäivät sopimuksen mukaan kolme iltaa (ma, ti, ke tai to). Takuupalkka 591€ / kk.

Tarvittaessa töihin tuleva
11,80 € / h

Takuupalkan lisäksi voit ansaita provisiota myynnin mukaan.

Järjestämme jatkuvasti innostavia ja kannustavia myyntikisoja, joista on mahdollista ansaita lisäpalkkiota ja tuotepalkintoja.

Työsuhde-edut

  • Sanoman lehdet myyjäkappaleina
  • Työterveyshuolto
  • Liikuntaetu
  • Lounasetu (30h/vko tekeville)
  • Kerhotoiminta