Valot sammuvat Sanomatalon Mediatorilla lauantaina 23.3. klo 20.30–21.30 väliseksi ajaksi. Tapahtuma on osa WWF:n vuosittaista Earth Hour -tempausta.

Tänä vuonna teemana on ”Anna tunti luonnolle”. Valojen sammuttamisen lisäksi Sanoman henkilöstöä kannustetaan syömään ympäristöpainotteisesti, pitämään kävelykokouksia ulkona sekä osallistumaan digitaaliseen keräykseen ilmaston hyväksi. 

Tavoitteena on osoittaa huolta ilmastonmuutoksen kiihtymisestä ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymisestä. Earth Hour ei ole sähkönsäästötempaus.

WWF Suomi ja Sanoma Media Finland aloittivat kolmivuotisen yhteistyön tämän vuoden maaliskuussa. Yhteistyö tukee Sanoman vastuullisuusstrategian ilmastotavoitteiden saavuttamista. Sanoman tavoite on olla hiilineutraali vuonna 2030. Sanoman päästövähennystavoitteet omalle toiminnalle (Scope1 ja 2) ja arvoketjulle (Scope3) ovat Science BasedTargets -aloitteen (SBTi) hyväksymät.

Sopimuskauden aikana WWF vahvistaa markkinointiaan Sanoman kanavissa ja Sanoman henkilökunta saa osana yhteistyötä mm. mahdollisuuden osallistua WWF:n järjestämiin ympäristöaiheisiin tilaisuuksiin, muoviroskatalkoisiin ja öljyntorjuntaharjoituksiin.

”Haluamme Sanomalla tehdä vaikuttavaa vastuullisuustyötä ja henkilöstöllämme on halu osallistua ja tehdä hyvää. Yhteistyö antaa meille konkreettisen tavan torjua ilmastokriisiä sekä tukea luontoa”, Sanoman viestintäjohtaja Hanna Johde sanoo.

Lue lisää:

Sanoman vastuullisuusraportti 2023: Teemme kestäviä valintoja ilmaston suojelemiseksi

Earth Hour 2024