Ilta-Sanomat laajenee ja tarjoaa entistä enemmän innostavaa luettavaa. Uusi, maksullinen lisäpalvelu IS Extra käynnistyi tiistaina 6.2.

Uuden kokonaisuuden ytimessä on kertoa ajankohtaisten ihmisten, tapahtumien ja ilmiöiden taustoista ja kiinnostavista tarinoista, tarjota tutkivaa journalismia ja paljastuksia kulissien takaa. Tärkeää on tarjota tilaajille hyvin konkreettista hyötyä: vinkkejä rahan säästämiseen, ratkaisuja arjen haasteisiin, asiantuntijatietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja ihmissuhteista. Pakettiin kuuluvat myös esimerkiksi Me Naisten ja Urheilulehden parhaat artikkelit.

”Olemme kehittäneet palvelun, joka aidosti antaa lisäarvoa tilaajalleen. Muissa Pohjoismaissa iltapäivälehdet ovat jo hyvän aikaa tehneet maksullisia tilaustuotteita verkkoon. Heillä se on toiminut hyvin, koska he ovat onnistuneet kehittämään palvelupaketteja, jotka tuovat rahanarvoista hyötyä lukijoille. Käsiteltävät aihepiirit itsessään varmaan usein ovat kaikissa medioissa pitkälti samoja, mutta kiinnostavat ja lukijaa palvelevat käsittelykulmat, tyyli ja laatu ovat ne, joilla erottaudumme”, IS Extran vetäjä, toimituspäällikkö Miia Talvio sanoo.

Uuden kokonaisuuden sisältöjä tehdään kaikilla osastoilla, mutta päävastuu IS Extran sisällöistä on featuretoimituksella ja syventävät sisällöt -toimituksella. IS Extran vetotiimiin kuuluvat Miia Talvion lisäksi featuren esihenkilö Hilkka Tiiro, syventävät sisällöt -toimituksen esihenkilö Mari Markkanen ja uutispäällikkö Kaisa Ylhäinen.

IS Extrassa on mahdollista valita peruspaketin lisäksi arvokkaampia kokonaisuuksia, jotka sisältävät digilukuoikeuksia Sanoman aikakauslehtiin sekä katseluoikeuden Ruutu+-palveluun.

IS Extra on nimensä mukaisesti lisäpalvelu, joka ei vie mitään pois maksuttomasta tarjonnasta. Maksuton sisältö ei siis vähene tai heikkene.

”Kaikki, jotka ovat tottuneet lukemaan maksutonta Ilta-Sanomia verkossa, voivat siis jatkaa huoletta täysin entiseen malliin. Maksuttoman puolen jättimäinen lukijakunta saa aivan saman palvelun kuin aiemminkin”, Talvio sanoo.

Tutustu IS Extraan
Hinta- ja tilaustiedot