Haku on nyt auki! Sanoma Media Trainee on kahdeksan kuukautta kestävä koulutusohjelma kiinteällä kuukausipalkalla. Ohjelmaan osallistuva saa kattavan koulutussuunnitelman mediatalossa vaadittavista taidoista ja tekee merkityksellistä ja monipuolista työtä osana kunnianhimoisia tiimejä. Tavoitteena on kasvattaa media-alan tuntevia tulevaisuuden digiosaajia: developereita, designereita ja product managereita.

”Vaadimme traineelta paljon, mutta myös annamme tukea ja kokemusta työuran alkuun. Etsimme siis motivoituneita digialan osaajia kehittymään Sanomalla alan asiantuntijoiksi oikeiden työprojektien ja meille tärkeiden tuotteiden parissa”, kertoo Sanoma Media Trainee -ohjelmaa luotsaava Katriina Wallinmaa.

Jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö ja digitaalisten tuotteiden kehitys muun muassa uutissivustojen ja -sovellusten, viihteen, uusien medioiden ja markkinoinnin ratkaisujen osalta on johtanut siihen, että Sanomalla työhön tarvitaan yhä enemmän tuoreita asiantuntijoita ja uusien teknologioiden tuntemusta. Tällä hetkellä Sanoma Media Finlandissa työskentelee yli 150 teknologia- ja dataosaajaa sekä lukuisia tuoteosaajia ja designereita.

Sanoma Media Trainee -ohjelma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Yhteisen koulutusohjelman lisäksi jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen kehityssuunnitelman. Kolmeen eri striimiin jakautuneessa ohjelmassa kullekin osallistujalle on oma mentori, joka huolehtii siitä, että trainee pääsee työssään vauhtiin, tutustuu tiimiläisiinsä ja saa vertaistukea traineejakson aikana. 

”Traineeohjelman aloittaminen tuntuu hienolta. Digitekeminen on strategiamme keskiössä ja meillä on kovat tuotetiimit rakentamassa palveluita, jotka ovat kansainvälisestikin äärimmäisen edistyneitä. Tähtäämme kuitenkin vielä korkeammalle ja haluamme vahvistaa tiimejä lupaavilla tulevaisuuden tekijöillä. Traineeohjelmassa pääset suoraan mukaan tekemisen ytimeen sekä soveltamaan aikaisempia oppeja esimerkiksi parempien uutispalveluiden tekemiseen. Yhdessä varmistamme sen, että suomalaiset saavat laadukasta mediasisältöä ja luotettavia uutisia myös jatkossa. Samalla opit myös uutta modernista tuotejohtamisesta ja ketterästä palvelukehityksestä”, sanoo yksi traineeohjelman mentoreista, Sanomalla digikehitystä ja asiakaskokemusta johtava Timo Rinne.

Kiinnostuitko? Lisätiedot löydät osoitteesta mediatrainee.fi. Haku on avoinna 27.2. asti.