Toimittaja, graafikko, valokuvaaja, taittaja, junior developer, monimediatoimittaja, uutistoimittaja, politiikantoimittaja, viihdetoimittaja, kuvatoimittaja, urheilutoimittaja, feature-toimittaja, junior data engineer, videotoimittaja, rotaatiopainaja, postittaja, painotyöntekijä, toimitussihteeri, videoeditoija, audioeditoija, datajournalisti, designtuottaja, telemyyjä... 264 Suomen merkityksellisintä kesätyöpaikkaa!
 
Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Tavoitamme 97 % suomalaisista joka viikko.

Etsimme nyt yli 260 kesätyöntekijää mediatalon monipuolisiin tehtäviin.

Sanomalla saat työkavereiksi alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tarjoamme kesätekijöillekin hyvät henkilöstöedut, muun muassa lounasedun ja työterveyspalvelut. Tavoitteenamme on tehdä moniäänistä, suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville ja olla monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka. Toivomme hakemuksia erilaisilta ihmisiltä ja eri koulutustaustoista. Tärkeintä on halu oppia uutta.

Toimitusten kesätoimittajahaut käynnistyvät maanantaina 8. tammikuuta ja muut paikat avautuvat tammikuun aikana. Kannattaa toimia nopeasti! Lisätiedot ja hakulomakkeet on koottu sivulle sanoma.fi/kesarekry