Sanoman Uutis- ja featuremedian uutismediabrändeille on valittu uusi markkinointiviestinnän kumppanitoimisto.

Toimistokilpailutuksessa valituksi tuli brändi- ja viestintätoimisto United Imaginations, joka hoitaa jatkossa Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, Aamulehden ja Satakunnan Kansan markkinointiviestintää.

”United Imaginations erottui joukosta vahvalla visuaalisella ammattitaidolla. Kilpailutyö antoi vahvaa näyttöä sekä toimialaymmärryksestä että uudenlaisesta ajattelusta markkinointiviestinnästä. He vakuuttivat myös kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, jossa asiakkaan kohtaamispisteet on otettu huomioon monipuolisesti. Meillä on vahva usko, että uusi kumppani pystyy tuottamaan lisäarvoa kaikille uutisbrändeillemme. Yhdessä viemme brändiemme markkinoinnin uudelle tasolle”, aluemedioiden markkinoinnista vastaava Petra Koivusilta sanoo.

Kilpailutyössä toimistojen tuli tuoda markkinointiviestinnän tekemiseen vahva digitaalinen kulma, jolla tavoitetaan uusia kohderyhmiä ja vahvistetaan laatumielikuvaa digitalisoituvassa mediamaailmassa.

”Brändimarkkinoinnissa tavoitteenamme on rakentaa ja vahvistaa brändejä pidemmällä aikavälillä erityisesti mielikuvien kautta. Pyrimme vaikuttamaan asiakkaiden haluun kuluttaa brändejä ja painopisteemme on yhä vahvemmin nimenomaan digitaalisesti kulutettavassa mediassa”, Koivusilta sanoo.

artikkeliin uusi mainostoimistoyhteistyö.jpgKuvassa United Imaginationsin Sanoma-tiimi

Brändi- ja viestintätoimisto United Imaginationsin perustivat vuosi sitten Henri ValtereJyrki PoutanenSteve Brown ja Anu Ubaud. Vuodessa toimisto on kasvanut 15 hengen yritykseksi. 

”United Imaginationsin missiona on luoda asiakkaidensa kanssa positiivista muutosta yhteiskuntaan, ja Sanoman uutismedioiden ja tiedonvälityksen rooli yhteiskunnallisessa kehityksessä on tietysti merkittävä. Tulemme tekemään tätä yhteistyötä suurella sydämellä ja ambitiolla. Kilpailutuksessa pystyimme näyttämään parhaat puolemme koko laajuudessaan niin luovuuden, viestinnän, strategian kuin toimialaymmärryksenkin saralla”, United Imaginationsin toimitusjohtaja Henri Valtere sanoo.

Sanoman uutismediayksikön  yhteistyötiimissä on United Imaginationsin lisäksi mukana luova toimisto Erma & Reinikainen, jonka perustivat viime vuonna Erno Reinikainen ja Aleksi Erma.