Valopilkku on yksi Suomen tunnetuimmista taksintilaussovelluksista. Sanoma Media Finland on viime vuosina investoinut palvelun kasvuun sen mainonnan kumppanina. Nyt Sanoma ostaa Taksi Helsingiltä koko Valopilkku Oy:n ja sen liiketoiminnan.

Valopilkku-sovellus tarjoaa helpon ja nopean tavan tilata taksin kaikkialla Suomessa. Valopilkku on nopeassa ajassa noussut yhdeksi tunnetuimmista taksintilaussovelluksista, ja sillä on käyttäjiä ympäri Suomen.Kumppaneina Valopilkussa ovat paikalliset ja luotettavat taksin välitysyhtiöt, autoilijat sekä kuljettajat.

Sanoma Media Finland ostaa Taksi Helsingiltä koko Valopilkku Oy:n ja sen liiketoiminnan. Sanoma jatkaa Valopilkun aktiivista kehittämistä ja markkinointia, tavoitteena on auttaa suomalaisia löytämään nopeasti laadukas ja luotettava taksikyyti. Samalla yrityskauppa vahvistaa Sanoma Media Finlandin digitaalisen kuluttajaliiketoiminnan kasvua.

Taksi Helsinki jatkaa yhteistyötä Sanoma Media Finlandin kanssa, ja Taksi Helsingin autoilijat ovat jatkossakin Valopilkun kumppaneita.  

”Haluamme edelleen rakentaa luottamusta ja helppoutta taksilla liikkumiseen. Kehitämme jatkuvasti sovellusta taataksemme mahdollisimman sujuvan digitaalisen kokemuksen taksin tilaamisesta, jossa merkittävänä tekijänä on matkan helppo maksaminen tolkullisella kiinteällä hinnalla”, kommentoi Sanomalla digitaalisten kuluttajapalvelujen kehittämisestä vastaava Timo Rinne.

”Valopilkun tavoitteena on olla välitysyhtiöille, autoilijoille sekä kuljettajille paras kumppani ja luoda heille kasvua mainostamalla ja kehittämällä aktiivisesti Valopilkku-sovellusta."

Valopilkku Oy:n toimintaan osakekaupalla ei ole vaikutusta. Toiminta jatkuu välitysyhtiöiden, autoilijoiden ja kuljettajien suuntaan kuten tähänkin asti. Sanoma Media Finland uutena omistajana vahvistaa entisestään Valopilkun tavoitetta olla valtakunnallisesti paras kumppani sidosryhmilleen.