Sanna Keskinen aloittaa uudessa tehtävässä viimeistään marraskuun alussa. Kuva: Samuli Pulkkinen / Sanoma

Aamulehden uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi ja Sanoman Pirkanmaan yhteistoimituksen johtajaksi on nimitetty Sanna Keskinen, 48.

Sanna Keskinen toimii tällä hetkellä Kalevan vastaavana päätoimittajana. Hän on toiminut aiemmin esimerkiksi Kainuun Sanomien, Raahen Seudun ja Raahelaisen sekä Alma Median paikallislehtiryhmän päätoimittajana.

”Sanna Keskisellä on kattava kokemus ja hyvät näytöt alueellisen yleisön tavoittamisesta ja palvelemisesta. Aamulehdellä on erinomaiset edellytykset kehittyä edelleen Suomen dynaamisimman kasvualueen äänenä ja alueellisen median edelläkävijänä. Sanna on oikea osaaja johtamaan tätä työtä”, Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta sanoo.

Sanna Keskinen aloittaa uudessa tehtävässä viimeistään marraskuun alussa.

”Aamulehti on ehdottomasti kiinnostavin työpaikka Suomen parhaan alueellisen journalismin tekemiseen. Toimitus on hyvässä iskussa, digikehitys kovassa vauhdissa ja tavoitteet korkealla. On ilo päästä tekemään työtä kotimaisen median ja pirkanmaalaisten ihmisten hyväksi tällaisen porukan kanssa”, Sanna Keskinen sanoo.

Satakunnan Kansan vastaava päätoimittaja Tomi Lähdeniemi jatkaa marraskuuhun saakka oman toimensa ohella Aamulehden vastaavana päätoimittajana ja Pirkanmaan yhteistoimituksen johtajana.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.