Riikka Mattila aloittaa Sanomalla 4.12.2023. Kuva: Samuli Pulkkinen / Sanoma

Riikka Mattila on nimitetty Sanoma Media Finlandin henkilöstöjohtajaksi. Hän siirtyy Sanomalle Stockmannin henkilöstöjohtajan paikalta. Sitä ennen hän on työskennellyt esimerkiksi Scandicissa ja Nesteellä. Hänellä on pitkä kokemus ja hyvät näytöt johtamisen kehittämisestä ja modernista HR-työstä, haastavista muutoshankkeista sekä työntekijäkokemuksen parantamisesta usealla eri toimialalla.

”Asiakaskeskeisyys ja syvä asiakasymmärrys läpi organisaation tuovat merkityksellisyyttä työhön. Erinomaisen asiakaskokemuksen taustalla on usein erinomainen työntekijäkokemus eli tyytyväinen ja hyvinvoiva henkilöstö”, Riikka Mattila sanoo.

”Sanomalla on selkeä tehtävä yhteiskunnassa ja suomalaisten elämässä – ja toisaalta jatkuvasti muuttuva toimintaympäristö. On todella inspiroivaa päästä työskentelemään kotimaisen median puolesta yhdessä median huippuammattilaisten kanssa.”

Sanoma Media Finlandin nykyinen henkilöstöjohtaja Kaisa Aalto-Luoto lopettaa Sanomalla lokakuussa ja siirtyy Finnairin henkilöstöjohtajaksi. Riikka Mattila aloittaa Sanomalla 4.12.2023.

”Toivotan Riikan lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Meillä on kunnianhimoinen ja osaava henkilöstö, kokenut ja näkemyksellinen HR-tiimi sekä yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämisestä kiinnostunut johtoryhmä – odotan ilolla, että pääsemme Riikan johdolla viemään tekemistä taas eteenpäin tässä median nopeassa muutoksessa”, Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta sanoo.