Sanoma Media Finlandin kuluttajamyynnin toiminnallinen asiakaspalvelu siirtyy liikkeenluovutuksella Rainmaker Group Oy:lle 1. marraskuuta 2022. Muutoksen tavoitteena on parantaa asiakaspalvelukokemusta vahvistamalla asiakaspalvelun palvelutasoa eri kanavissa. Yhtenäistämme asiakaspalvelun toimintatapoja, kun Rainmaker tuottaa jatkossa koko operatiivisen asiakaspalvelun.

”Tämä on seuraava askel kuluttajamyynnin ja asiakaspalvelun pitkäjänteisessä, strategisessa kehityksessä: pyrimme jatkuvasti kehittämään ja yhtenäistämään toimintatapoja ja näin palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Tavoitteenamme on palvelutason vahvistaminen eri kanavissa sekä myynnillisen asiakaspalvelun kehittäminen”, sanoo Sanoma Media Finlandin Kuluttajamyynti ja asiakkuudet -yksikön johtaja Niina Ryynänen.

”Meillä on hyvät kokemukset Rainmakerista aluemedian asiakaspalvelun kumppanina, ja olemme iloisia siitä, että yhteistyömme laajenee. Asiakaspalvelu on Rainmakerille ydinliiketoimintaa, ja uskomme, että heillä on parhaat edellytykset varmistaa palvelu nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä pitää huolta henkilöstön osaamisen kehittämisestä.  Haluan lämpimästi kiittää erinomaista työtä tehneitä asiakaspalvelun ammattilaisiamme ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon. Teemme omalta osaltamme työtä mahdollisimman sujuvan muutoksen mahdollistamiseksi.”

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys, joka vastaa jo tällä hetkellä Sanoman alueellisten medioiden asiakaspalvelusta.

”Olemme innoissamme, kun pääsemme laajentamaan yhteistyötämme Sanoman koko asiakaspalvelun kattavaksi. Tulemme tekemään kaikkemme, jotta siirtyvän henkilöstön ammattitaito ja Rainmakerin vahva asiakaspalvelukulttuuri synnyttävät yhdessä entistä parempia tapoja toimia ja laadukkaita asiakaskohtaamisia. Toivotamme Sanomalta siirtyvän henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi sateentekijöiden joukkoon”, toteaa Rainmakerin toimitusjohtaja Tapio Korttilalli.

Siirtyvä tiimi vastaa Helsingin Sanomien, aikakauslehtien sekä Ruudun ja Suplan asiakkaiden palvelemisesta puhelimessa, sähköpostissa ja chatissä. Tiimi, 45 henkilöä, siirtyy uudelle työnantajalle Rainmakerille ns. vanhoina työntekijöinä.

Sanoma vastaa jatkossakin asiakaspalvelun strategisesta monikanavaisesta kehittämisestä ja kumppaninohjauksesta sekä asiakaspalvelun, myynnin ja lukijailmoittelun tukitoiminnoista.

Asiakaspalvelun muutokset astuvat voimaan 1.11.2022. Sanoman kuluttajamyynnin asiakaspalvelu (puhelin- ja chat-palvelut) ovat tänään 12.10. loppupäivän suljettuina. Asiakaspalvelu palvelee normaalisti jälleen huomenna. Yhteydenottokanavissa ja aukioloajoissa ei tapahdu muutoksia.

 

Lisätiedot: Pauliina Makkonen, Sanoma Media Finlandin telemyynnin ja asiakaspalvelun johtaja, pauliina.makkonen@sanoma.com, puh. +358 50 3470281