Sanoma Oyj, pörssitiedote, 2.3.2022 klo 13.30

Sanoma luovutti omia osakkeitaan osana osakepalkkiojärjestelmiä

Sanoma on tänään luovuttanut yhteensä 291 719 yhtiön hallussa olevaa Sanoma Oyj:n osaketta vastikkeetta verojen maksun jälkeen 116 konsernin työntekijälle osana yhtiön pitkän aikavälin osakepalkkiojärjestelmiä. Osakkeet luovutettiin suoriteperusteisen osakepalkkiojärjestelmän 2019−2021 ja ehdollisen osakepalkkiojärjestelmän 2019−2021 perusteella. Lisätietoja osakepalkkiojärjestelmistä on saatavilla osoitteessa sanoma.com/fi.

Luovutuksen jälkeen Sanoman hallussa on 387 895 omaa osaketta.

Lisätietoja
Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, p. 040 560 5601

Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä. Vastuullisuusstrategiamme avulla vahvistamme positiivista vaikutustamme yhteiskuntaan ja minimoimme ympäristöjalanjälkeämme. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin ja allekirjoittaneet YK:n Global Compact −aloitteen.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme yhdessätoista Euroopan maassa ja työllistämme yli 5 000 ammattilaista. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli n. 1,25 miljardia euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 15,8 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa sanoma.com/fi.