Kesätoimittajat Aamulehdessä 2022

Vielä ehtii hakea kesätöihin Sanoman toimituksiin! Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa ja paikallismediat etsivät kesäksi muun muassa toimittajia, kuvaajia, taittajia, graafikoita ja verkon visualisteja.

Sanomalla työ tavoittaa suomalaiset joka päivä. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Olemme Suomen suurin kaupallinen mediatalo ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijä. Meillä on mahdollisuus kasvattaa osaamista huippuosaajien kanssa, parhain välinein ja uusimman kuluttajatiedon avulla. 

Kesätyöntekijät ovat keskeinen osa toimituksiamme ja he pääsevät työskentelemään ajankohtaisten ja merkittävien aiheiden parissa. 

"Kesätoimittajat, -kuvaajat, -graafikot ja muut tekijät ovat todella tärkeitä kesäsesongin onnistumiselle. Omalta osaltaan he mahdollistavat sen, että myös lomakaudella ihmisille on tarjolla uutisia, viihdettä ja laadukasta sisältöä. Luotamme kesätyöntekijöiden ammattitaitoon ja he pääsevät tekemään ihan samaa duunia kuin vakiväkikin. Toki huolehdimme myös tarvittavasta tuesta, koulutuksista ja perehdytyksestä - meille tullaan tekemään ja oppimaan!", kertoo Sanoma Media Finlandin uutis- ja featuremedian HR-tiimin vetäjä Jesse Ehtamo.  

Kesätyö Sanomalla näkyy ja kuuluu, myös uudet ajatukset ovat meillä tervetulleita. Toivomme toimituksien edustavan monipuolisesti ihmisiä erilaisista taustoista. Tarjoamme myös kesätyöntekijöille hyvät henkilöstöedut sekä kunnianhimoisen ja kivan työyhteisön. 

Kesäduuni Hesarissa

Kesätöihin Ilta-Sanomiin

Sanoman kaikki avoimet työpaikat löytyvät täältä: https://www.sanoma.fi/keita-olemme/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat/

Muiden toimitusten kesätyöpaikkojen haku on avoinna 16.1. asti, Hesarin haku jatkuu 23.1. asti. Lisätietoja antavat kunkin toimituksen vastuuhenkilöt.

Tykkää tai jaa kesärekryilmoitusta LinkedInissä tai Facebookissa.