Videolle Productions Oy tulee osaksi Sanoma B2B:n markkinointipalveluiden liiketoimintayksikköä ja laajentaa Sanoman palvelutarjoomaa.

Sanoma Media Finland on ostanut Videolle Productions Oy:n. Videolle on vuonna 2014 perustettu, Helsingissä ja Turussa toimiva, 24 henkilöä työllistävä digitaalisen videomarkkinointitoimisto.

Videolle Productions Oy tulee osaksi Sanoma B2B:n markkinointipalveluiden liiketoimintayksikköä ja laajentaa Sanoman palvelutarjoomaa. Sanoma tarjoaa mainostaja-asiakkaille monikanavaisten mediaratkaisujen lisäksi esimerkiksi sisältömarkkinoinnin ja luovan tuotannon palveluita.  

Kuluttajat katsovat enemmän videosisältöjä kuin koskaan aikaisemmin. Myös yritysten välisessä viestinnässä ja markkinoinnissa liikkuvan kuvan rooli kasvaa.  

”Palvelut mainostaja-asiakkaille ovat meillä kasvava liiketoiminta-alue. Olen iloinen, että voimme yhdessä uusien kollegojen kanssa kehittää tarjoomaamme vauhdilla ja palvella asiakkaitamme juuri niillä alueilla, joilla kysyntä on kovaa”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.   

”Markkinaa ajaa erittäin vahva videotuotannon kysynnän kasvu. Meillä on vahva brändi ja luova kulttuuri, joista olemme ylpeitä, ja tuomme Sanomalle uudenlaista kyvykkyyttä. Yhdessä Sanoman kanssa pystymme jatkossa palvelemaan suomalaisia markkinoijia aiempaakin paremmin”, toteaa Videolle Productions Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Vuori

Videolle Productions Oy:n liikevaihto vuonna 2021 oli 2,4 meur. Kauppahintaa ei julkisteta. Yhtiön  työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Sanoma Media Finlandin palvelukseen.