Vietetäänkö keskikesän juhlaa auringonpaisteessa vai sadepilvien alla? IS Supersää-sovelluksessa on lisätty tarkkuutta lähipäivien ennusteisiin sekä panostettu käyttäjäkokemukseen modernilla ja selkeällä ulkoasulla.

Kaksi Suomen tärkeintä, kilpailevaa sääennustetta yhdellä silmäyksellä näyttävä IS Supersää-sovellus on uudistettu. Uudistuksessa on huomioitu Supersään käyttäjille tärkeät tekijät: nopeus, helppous, monipuolisuus ja laadukkuus.

”Supersää on erottamaton osa Ilta-Sanomien digipalvelua. Se vastaa samaan yleisön perustarpeeseen kuin IS muutoinkin eli kertoo, mitä kiinnostavaa tapahtuu juuri nyt. Sää on kestosuosittu uutisaihe – sääjuttuja on aina luettu ja luetaan innokkaasti. Sama suosio näkyy myös Supersään kävijöissä, loma-ajat ja pienetkin poikkeusilmat näkyvät heti kävijäpiikkeinä”, Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Johanna Lahti kertoo.

Supersää palvelee jatkossa entistä tarkemmin: esimerkiksi sadekartalta näet sadetilanteen zoomaamalla hyvin yksityiskohtaisesti ja aikajanan avulla hetki hetkeltä. Myös lähipäivien ennusteisiin on lisätty tarkkuutta.

Samalla on panostettu käyttäjäkokemukseen. Uudistetun palvelun ulkoasu on moderni ja selkeä ja valittavana on myös tumma tila, jota erityisesti nuorempi kohderyhmä on toivonut. Sovellukseen voi nyt myös lisätä suosikkipaikkoja ja siitä voi seurata säävaroituksia.

Uusi Supersää on tarjolla kaikille iOS- ja Andoid-käyttäjille sovelluskaupoista. Vanhojen käyttäjien sovellukset päivittyvät automaattisesti. Myös sivusto is.fi/supersaa on uudistunut.