Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 18.5.2021 klo 15.30

Kutsu Sanoman vastuullisuuspäivään 2021

Sanoma kutsuu sijoittajat ja analyytikot virtuaaliseen vastuullisuuspäiväänsä.

Päivä:  Tiistai 8.6.2021
Aika:  14.30 – n. 16.30 sisältäen kysymykset & vastaukset -osuuden
Rekisteröityminen: https://sanoma.videosync.fi/sustainability-day-2021/register
Webcast: https://sanoma.videosync.fi/sustainability-day-2021

Vastuullisuuspäivä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden syventyä Sanoman vastuullisuustyöhön ja -tavoitteisiin. Tapahtumassa Sanoman johto esittelee konsernin päivitetyn vastuullisuusstrategian, jonka tavoitteena on maksimoida Sanoman myönteinen vaikutus yhteiskuntaan ja minimoida ympäristövaikutukset. Tilaisuudessa esiintyvät Susan Duinhoven (konsernin toimitusjohtaja), Rob Kolkman (toimitusjohtaja, Sanoma Learning), Pia Kalsta (toimitusjohtaja, Sanoma Media Finland), Gieta Veersma (konsernin henkilöstöjohtaja) ja Ken Bårdsen (konsernin tietohallintojohtaja).

Esitykset pidetään englanniksi. Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kirjallisia kysymyksiä chatissä. Esitysten jälkeen osallistujat voivat esittää kaikille esiintyjille suullisia kysymyksiä Teamsin kautta. Esitysmateriaali on saatavilla tilaisuuden alkaessa Sanoman verkkosivuilla osoitteessa www.sanoma.com/fi/sijoittajat. Tallenne esityksistä julkaistaan sivuilla tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja:

  • ir@sanoma.com
  • Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, puh. 040 560 5601


Sanoma

Sanoma on innovatiivinen ja ketterä oppimisen ja median yhtiö, jolla on vaikutus miljoonien ihmisten elämään joka päivä.

Oppimisen tuotteemme ja palvelumme auttavat opettajia kehittämään lasten taitoja niin, että jokainen saavuttaisi parhaat mahdolliset oppimistulokset. Tarjoamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä digitaalisia oppimis- ja opetusalustoja ala- ja yläkouluihin sekä toiselle asteelle. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme Euroopassa.

Mediamme Suomessa tarjoavat riippumatonta journalismia ja kiinnostavaa viihdettä tulevillekin sukupolville. Ainutlaatuinen monikanavainen portfoliomme mahdollistaa kumppaneillemme markkinoiden laajimman peiton ja vaikuttavimmat markkinointiratkaisut.

Nykyään toimimme yhdessätoista Euroopan maassa ja työllistämme lähes 5 000 ammattilaista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli n. 1,1 miljardia euroa ja operatiivinen liikevoittoprosentti ilman hankintamenojen poistoja 14,7 %. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.