Hyvän fiiliksen radiokanava HitMixin luvut ovat olleet kevään aikana lähes pystysuorassa nousussa. Kanava tavoittaa viikossa 319 000 kuulijaa, ja se on neljänneksi kuunnelluin kaupallinen kanava 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

HitMixin vetonauloina ovat keväällä muiden tähtien ohella olleet iltapäivän Oku Luukkainen ja Sara Forsberg. Kuva: Petri Aho

Hyvän fiiliksen radiokanava HitMixin luvut ovat olleet kevään aikana lähes pystysuorassa nousussa. Kanava tavoittaa viikossa 319 000 kuulijaa, ja se on neljänneksi kuunnelluin kaupallinen kanava 25–54-vuotiaiden kohderyhmässä.

HitMixin 25–54-vuotiaiden kuuntelijoiden määrä on lähes kaksinkertaistunut ja kuunteluminuuttien määrä yli kaksinkertaistunut vuoden takaisesta. Edellä ovat vain Radio Suomipop, Radio Nova ja Radio Rock.

”Keväällä 2021 ovat kuunteluluvut olleet lähes pystysuorassa nousussa. Kasvua tulee kaikista ohjelmablokeista”, HitMixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari iloitsee.

”Olemme löytäneet hyvän reseptin ja mahtavia kokkeja radion tekoon, ja tuotokset tuntuvat myös maistuvan kansalle. Kanavan vetonauloina ovat keväällä muiden tähtien ohella olleet iltapäivän Oku Luukkainen ja Sara Forsberg. Onkin suuri ilo saada ilmoittaa, että Sara jatkaa HitMixin iltapäivässä myös syksyllä”, Piipari jatkaa.

”On ollut huikeaa löytää itsestään uusia puolia ja oppia jotain täysin uutta! Meillä on Okun kanssa ihan mielettömän hauskaa, eikä kertaakaan ole ärsyttänyt tulla töihin. Oon tosi iloinen, että kuulijat ovat aistineet meidän hyvän meiningin ja hypänneet kyytiin mukaan”, Sara Forsberg toteaa.

”Kun aloimme tehdä HitMixin Iltapäivää Saran kanssa, niin asetimme mission: tehdään viihdyttävää, ajankohtaista ja iloista radio-ohjelmaa. Jotain mikä piristää ja auttaa ihmisiä arjessa. Ollaan onnistuttu siinä hyvin. Kiitos kaikille, jotka ovat liittyneet HitMixin iloiseen kuuntelijajoukkoon”, Oku Luukkainen komppaa.

Yhteensä Sanoman radiokanavat tavoittavat yli 2 miljoonaa suomalaista viikossa. 25–54-vuotiaista yli puolet kuuntelee Sanoman kanavia.

Lähde: Finnpanel Oy, KRT 3–5/2021

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Petra Piipari, Programme Manager, HitMix / Nelonen Media, petra.piipari@sanoma.com, +358 40 8228 338

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.