Kampanjan tunnuksena soi Anssi Kelan, Maija Vilkkumaan, Toni Wirtasen ja Evelinan laulama uusi versio Suomipoppia-kappaleesta. Kappale julkaistaan tänään 21. toukokuuta ja samana päivänä käynnistyy hyväntekeväisyyskampanja.

 

Radio Suomipop juhlii 20-vuotissynttäreitään koko vuoden, ja juhlavuoden kunniaksi Suomipop käynnistää mittavan hyväntekeväisyyskampanjan. Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa -kampanjan tavoitteena on tukea esimerkiksi musiikkiyhdistyksiä, harrastebändejä ja nuorisotaloja ympäri Suomen.

”Radio Suomipop tekee tärkeää työtä kotimaisen popmusiikin eteen. Haluamme kampanjallamme varmistaa, että meillä olisi tulevaisuudessakin ikivihreitä koko kansan suosikkikappaleita ja tässä nuoret musiikinharrastajat ja muut tulevaisuuden tähdet ovat ensiarvoisen tärkeitä”, Nelonen Median radioiden markkinointipäällikkö Laura Hyvärinen sanoo.

Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa -hyväntekeväisyyskampanjasivuston löytää osoitteesta supla.fi/radiosuomipop ja sitä kautta kaikki tulevaisuuden tähtimuusikot ympäri Suomen voivat hakea musiikkiharrastukseen liittyvää apua.

Hakemuslomakkeella pyydetään kuvailemaan hakevan tahon tilannetta. Avuntarve voi olla esimerkiksi bändille uudet soittimet, ensimmäinen kunnon keikka, ehjät rumpukapulat, suosikkiartistin vierailu nuorisotalolla, ammattilaisapu biisin kirjoitukseen tai ihan mitä tahansa muuta asiaa, joka tukee musiikin harrastamista. Hakemuksista valitaan osa toteuttamista varten ja valitut hakemukset julkaistaan Radio Suomipopin sosiaalisessa mediassa vuoden 2021 aikana. Radio Suomipop ei itse täytä kaikkia toiveita vaan pyrkii myös yhdistämään avunhakijan avunantajaan kumppaniverkostonsa kautta.

”Toivottavasti mahdollisimman moni törmää kampanjaamme, ja vinkkaa siitä avustusta tarvitseville tulevaisuuden tähdille”, Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Sami Virtanen sanoo.

Hakuaikaa on 15.8. saakka. Hakemuksia voidaan julkaista jo läpi kesän, mutta kampanja jatkuu koko vuoden 2021. Avustuksen saajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja kaikista lahjoituksista kerrotaan Radio Suomipopin somekanavilla.

Hyväntekeväissyyskampanjasta kerrotaan myös isossa mainoskampanjassa joka starttaa 29.5.

Kampanjan tunnuksena soi Anssi Kelan, Maija Vilkkumaan, Toni Wirtasen ja Evelinan laulama uusi versio Suomipoppia-kappaleesta. Kappale julkaistaan tänään 21. toukokuuta.

”Uudessa versiossa lähdettiin siitä, että klassikkobiisin ydin pitää säilyttää, mutta samalla päivittää se sopivan historiatietoisesti nykypäivään. Artistien äänet piti myös saada kuuluville kunkin persoonaan sopivalla tavalla. Mielestäni levy-yhtiö Kaiku Entertainment ja tuotantoyhtiö Vallila Music House onnistuivat tässä työssä erinomaisesti”, Nelonen Median radioiden musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari kertoo.

Kuuntele Suomipoppia-kappale

Lisätiedot: Laura Hyvärinen, Nelonen Median radioiden markkinointipäällikkö, laura.hyvarinen@sanoma.com, p. 040 845 0693.


Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.