Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa jää isyysvapaalle ja palaa takaisin ääneen viimeistään 1. huhtikuuta. ”Rakastan aamuradiota, mutta nyt tuli fiilis, että on oikea aika olla vielä enemmän perheen kanssa”, Linnonmaa sanoo.

Radio Suomipopin juontajissa on alkuvuodessa vaihdoksia. Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa jää lähetyksistä isyysvapaalle 17. joulukuuta ja palaa takaisin ääneen viimeistään 1. huhtikuuta.

”Mä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä multa on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia näistä yhteisistä kouluaamuista ja toimia mimmeille kuskina. Lisäksi mulla on 1,5-vuotias poika, kenen kanssa haluan viettää laatuaikaa päivisin, kun meillä kummallakaan ei ole just nyt suurempia velvollisuuksia. Rakastan aamuradiota, mutta nyt mulle tuli fiilis, että on oikea aika olla vielä enemmän perheen kanssa. Varsinkin, kun lapset ovat pieniä ja kasvavat niin vauhdilla”, juontaja ja yrittäjä Jaajo Linnonmaa sanoo radiotauostaan.

Aamulypsyä vetävät tammi–maaliskuun ajan Juuso Mäkilähde, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Lähetyksissä kuullaan säännöllisesti myös Anni Hautalaa ja Hovimuusikko Ilkkaa. Mäkilähdettä tuuraa iltapäivissä Juha Perälä ja iltapäivissä jatkaa Tinni Wikström.

Luvassa on siis kaikkien aikojen superkattaus!

”Olemme onnellisia Jaajon päätöksestä viettää aikaa perheensä kanssa, ja siitä millainen (juontaja)perhe meillä on Sanomatalossa. Juuso ei alkuun innostunut aamuherätyksistä, mutta kun hän kuuli syyn, niin hän otti sijaispestin vastaan mukisematta”, Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Sami Virtanen sanoo.

Jaajo Linnonmaan luotsaamaa Aamulypsy-ohjelmaa on esitetty vuodesta 2006 alkaen. Aamulypsy on nykyään Suomen kaupallisten radioiden kuunnelluin aamuohjelma, jota kuullaan joka arkiaamu klo 6–10.

Radio Suomipop täytti tänä vuonna 20 vuotta. Radio Suomipop on kohderyhmänsä eli 25–44-vuotiaiden kuunnelluin radiokanava. Heistä 31 % kuuntelee kanavaa joka viikko.

Lisätiedot: Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Sami Virtanen, sami.virtanen@sanoma.com, p. 050 595 7024

Radio Suomipop on osa Sanoma Media Finlandia, jonka muita radiokanavia ovat Radio Rock, Loop, HitMix, Aito Iskelmä, Groove FM, Me Naiset Radio, Helmiradio ja Kantriradio.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.