Paikalliset puheenaiheet löytyvät jatkossa hs.fi-sivuston lisäksi painetun kantalehden uutiskattauksesta. Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia.

Helsingin Sanomien paikallisten lehtien HS Helsinki, HS Vantaa ja HS Espoo erillisten painettujen lehtien tuotanto päättyy vuoden 2021 lopulla. Lehtiä on jaettu ilmaisjakeluna pääkaupunkiseudun talouksiin keskiviikkoisin sekä Helsingin Sanomien tilaajille torstaisin painetun lehden välissä. Jatkossa paikallinen uutisointi on yhä kiinteämpi osa kantalehden uutiskattausta sekä digitaalista sisältöä hs.fi -sivustolla.

HS Helsinki, HS Espoo ja HS Vantaa jatkavat lukijoille tuttuina nimikkeinä HS:n digikanavissa. Painetun lehden kaupunkisivusto kasvaa muutoksen myötä, ja etenkin kaupunginosien ilmiöitä käsittelevä sisältö lisääntyy selvästi.

Muutos vahvistaa sekä uutismedian että mainosmyynnin digitaalista transformaatiota. 

”Helsingin Sanomat vahvistaa digiotettaan myös paikallisesti, koska uutismedian kulutus on digitalisoitunut nopeasti. Jatkuvasti kasvavan lukijakunnan ja nopeasti kehittyvän kohdennuksen avulla tavoitamme tehokkaasti paikallisen mainostajan asiakkaat. Painetun HS:n tilaajat – myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella – taas saavat jatkossa osansa HS paikallisten toimituksen parhaasta osaamisesta”, sanoo Helsingin Sanomien päätoimittaja Antero Mukka

Muutoksella ei ole henkilöstövaikutuksia, vaan HS paikallisten journalistit jatkavat paikallisen journalismin tekemistä verkkolähtöisesti ja runkolehteen. 

 

Lisätietoja:
Petteri Putkiranta, liiketoimintajohtaja, Uutis- ja featuremedia, petteri.putkiranta@sanoma.com
 

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.