Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoihin pohjautuvat menestysnäytelmät Kaikki äitini, kaikki tyttäreni ja Kaikki mieheni saavat jatkoa. Tällä kertaa lukijoilta kerätään tarinoita ystävyydestä.

Kertomusten pohjalta valmistuu esitys Kaikki ystäväni, jossa näyttelevät Sanna Stellan, Pirjo Heikkilä sekä uutena työryhmään mukaan tuleva Ria Kataja.

”Ystävyys on aiheena täydellinen jatko esityksille, joiden aiheina ovat olleet elämän tärkeimmät ihmiset, ensin äidit ja tyttäret ja sitten miehet. Itselleni ystävät ovat perheen jatke, rakkaat ja tärkeät, korvaamattomat. Osan heistä olen valinnut, osa on ollut olemassa aina, lapsuudesta saakka. Odotamme innolla lukijoiden herkullisia tarinoita, joista ammentaa materiaalia näytelmään”, Sanna Stellan sanoo.

Esityksen ohjaa tuttuun tapaan Petteri Summanen ja dramaturgina toimii Anna Krogerus. Esitys saa ensi-iltansa syksyllä 2021. Esitys nähdään Helsingissä Aleksanterin teatterissa sekä kiertueella ympäri maan.

”Aikaisemmat näytelmät ovat olleet erittäin suosittuja, ja kun Sanna Stellan työryhmineen ehdotti jatkoa, innostuimme heti. Kodin Kuvalehden lukijat osallistuvat aktiivisesti lehden tekemiseen, ja on hienoa tarjota heille mahdollisuus kirjoittaa näytelmä. Ystävyydestä riittää valtavasti mielenkiintoisia tarinoita ja kokemuksia”, Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill sanoo.

Pirjo Heikkilän, Sanna Stellanin ja Miitta Sorvalin tähdittämä Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esitys on pyörinyt täysille saleille syksystä 2013 asti. Sen on tähän mennessä nähnyt jo 80 000 katsojaa. Näytelmä teki myös yhdessä Kodin Kuvalehden ja Komediateatterin kanssa historiaa Kodin Kuvalehden 50-vuotisjuhlavuonna 2017, kun suomalainen näytelmä vietiin ensimmäistä kertaa areena-tason show:ksi Metro-areenalle.

”Kaikki äitini, kaikki tyttäreni on upea osoitus yhteisöllisyydestä, joka on KK:n sisällön ydintä. Koskettavan näytelmästä teki se, että KK:n lukijat kirjoittivat äitisuhteistaan syvällisesti ja rehellisesti”, McGill sanoo.

Myös Kaikki mieheni -näytelmä on ollut menestys, ja sen on nähnyt 20 000 katsojaa.

Kodin Kuvalehti on Suomen luetuimpia lifestyle-lehtiä ja sillä on lähes 300 000 lukijaa.

Osallistu uuden näytelmän käsikirjoittamiseen

Kerro oma tarinasi ystävyydestä ja osallistut näytelmän käsikirjoittamiseen.

Kuka on paras ystäväsi? Mitä hän sinulle merkitsee? Korvaako ystäväporukka perheen? Oletko koskaan tapellut ystäväsi kanssa? Mikä ystävässä ärsyttää? Mikä ystävässä on parasta? Pettikö ystävä luottamuksesi? Millaisia vaiheita ystävyydessä on? Mikä on hurjinta, mitä olet jakanut ystäväsi kanssa? Oletko menettänyt ystävän? Oletko joutunut luopumaan ystävästä? Milloin ystävä on ollut korvaamaton?

Lähetä oma tarinasi ystävyydestä 31.12.2020 mennessä osoitteeseen kodin.kuvalehti@sanoma.com ja kirjoita otsikkoon Kaikki ystäväni. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme vapaavalintaista Sanoman aikakauslehtivuosikertaa.