HitMix on Nelonen Median kanavavalikossa 90- ja 2000-luvun hitteihin ja parhaisiin uutuuksiin keskittyvä hyvän fiiliksen radiokanava. HitMix uudistuu vuodenvaihteen jälkeen ja saa riveihinsä joukon uusia ja kovia radionimiä.

Parin edellisen vuosikymmenen hitteihin erikoistunut Oku Luukkainen aloittaa HitMixillä helmikuussa.

”Oku on noussut suursuosioon ja yhdistänyt kuuntelijat ympärilleen heimoksi Retroperjantai-ohjelmassa. Nyt hän lisää löylyä entisestään uudessa HitMixin Retroradio-ohjelmassa, jota kuullaan niin ikään perjantaisin”, Nelonen Median radioiden ohjelmajohtaja René Mäkinen sanoo.

Retroradio käynnistyy 5.2.

”Perjantai-illoista on tullut osa mun identiteettiä, ja mä tiedän mitä ihmiset haluaa kuulla perjantaisin. Ja sitä myös tarjoan HitMixillä! Sytyn ajatuksesta, että saan viihdyttää samalla, kun ympäri Suomen saunat ja paljut syttyy. Jengillä on asiaankuuluvat juomat ja meininki on iloinen. Mä soitan parhaat biisit ja sä saat toivoa!” Oku Luukkainen hehkuttaa.

Oku Luukkaista kuullaan myös HitMixin iltapäivissä helmikuusta alkaen. Iltapäivän osalta luvassa on vielä lisääkin jymyuutisia alkuvuoden aikana.

Myös HitMixin aamuohjelma uusiutuu. Radiokonkari Tuomas Rajala tekee paluun radioon ja aloittaa Alma Hätösen kanssa HitMixin aamuissa heti loppiaisviikon jälkeen 11.1.2021.

Keskipäivän ohjelmaslottia vetää Joonas Vuorela.

HitMixin uusi ohjelmapäällikkö on Petra Piipari. Piipari on kova radioammattilainen, joka on työskennellyt pitkään Bauer Medialla, viimeksi Radio Novan vastaavana tuottajana.

”HitMix edustaa sellaista musiikin kattausta, johon yhdistyy valtavasti hienoja tunnekuvia ja vahvaa ’ilon kautta’ -fiilistä. Sitä samaa fiilistä on meidän uusi tiimi tuomassa ihmisille entistä voimakkaammin ensi vuonna. Mulla on suuri kunnia saada olla mukana luomassa ihmisten hektiseen arkeen niitä ’ai vitsi tää biisi vie mut suoraan sinne ja sinne’ -hetkiä ja siinä samalla saada normipäivään pientä juhlan ja huolettomuuden tuntoa. Tällä porukalla se on helppo tehdä!” Petra Piipari sanoo.