Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 10.4.2020 klo xx.xx

Hollannin kilpailuviranomainen hyväksyy ehdoitta yrityskaupan, jossa DPG Media ostaa Sanoma Media Netherlandsin

Hollannin kilpailuviranomainen on arvionsa jälkeen antanut tänään ehdoitta hyväksyntänsä yrityskaupalle, jossa DPG Media ostaa Sanoma Media Netherlandsin. Sanoma arvioi kaupan toteutuvan seuraavan kahden viikon aikana.

Sanoma ilmoitti 10.12.2019 allekirjoittaneensa sopimuksen strategisen liiketoimintayksikkönsä Sanoma Media Netherlandsin myymisestä DPG Medialle (https://sanoma.com/fi/tiedote/sanoma-myy-strategisen-liiketoimintayksikkonsa-sanoma-media-netherlandsin-dpg-medialle-2/).

Lisätietoja
Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, p. +358 40 560 5601

Sanoma

Sanoma on oppimisen ja median edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja, tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.

Tänään toimimme kymmenessä maassa, mm. Suomessa, Hollannissa ja Puolassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 900 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 3 500 ammattilaista. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.