Tiedote 15.3.2019

Nelonen Media Live ostaa Rockfestin ja liittää sen osaksi festivaalitarjontaansa. Rockfest järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017, ja se on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi rock- ja metallimusiikkiin keskittyväksi festariksi. Myyjät ovat WKND Festival Oy sekä Bushman Capital Oü.

”Rockfest-kauppa toteuttaa Sanoma Media Finlandin kasvustrategiaa ja täydentää hienosti festaritarjontaamme. Viihde on liiketoiminnassamme tärkeä painopistealue”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

Rockfest järjestetään tänä vuonna 7.–9.6. Hyvinkään lentokentälle nousee kolmeksi päiväksi esiintymislavojen lisäksi ravintolamaailma ja satoja vieraita palveleva leirintäalue. Paikalle odotetaan tänä vuonna 60 000 kävijää. Pääesiintyjiä kesällä ovat esimerkiksi Kiss, Def Leppard, Slipknot, Disturbed ja In Flames.

”Rockfest on löytänyt nopeasti yleisönsä suomalaisella festarikentällä. Olemme tyytyväisiä siihen, että Rockfestille löytyi uusi omistaja”, kommentoi tapahtuman perustajiin kuuluva Hardi Loog.

Nelonen Media Live järjestää vuonna 2019 noin kolmekymmentä tapahtumaa: Rockfestin lisäksi esimerkiksi Suomen suurimman juhannusfestivaalin Himos Juhannuksen, 25. juhlavuottaan viettävän Tammerfestin, kolmipäiväiseksi laajentuvan Tikkurila Festivaalin Vantaalla sekä Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa. Konserteista suurimmat ovat Rammsteinin jo loppuunmyyty konsertti Tampereen Ratinan stadionilla ja Stingin konsertti Helsingin Kaisaniemessä 13.6.

”Uskomme, että voimme kasvattaa Rockfestiä entisestään. Haluamme tarjota suomalaisille hienoja viihde-elämyksiä ja kasvattaa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa koko musatoimialaa. Rockfestiin suhtaudumme intohimolla, sillä on selkeä oma paikkansa rockväen festarikesässä”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso