Tytti Kontula vastaa tammikuusta alkaen S-ryhmän asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannosta ja jakelusta sekä osallistuu tiiviisti sisältöjen kehittämiseen.

Tytti Kontula, 42, on nimitetty Sanoman S-ryhmän toimituksen esimieheksi ja sisältöpäälliköksi.

Sanoma on toiminut SOK MEDIAn kumppanina asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannossa ja jakelussa sekä sisältöjen kehittämisessä tammikuusta saakka. Sopimus kattaa S-ryhmän asiakasomistajille suunnatun sisällöntuotannon muun muassa Yhteishyvän eri kanavissa, S-kanavalla ja muissa kohdennetuissa digitaalisissa kanavissa. S-ryhmän toimitus on osa aikakausbrändejä tuottavaa Sanoma Lifestyleä.

”On innostavaa päästä tekemään ja kehittämään sisältöjä Suomen suurimpaan asiakasmediaan. Pääsen hyödyntämään lukuisissa aikakausbrändeissä karttunutta lifestyle- ja featureosaamistani S-ryhmän monissa kanavissa, jotka tavoittavat yli kaksi miljoonaa suomalaista”, Tytti Kontula sanoo.

Tytti Kontula on toiminut muun muassa Glorian Kodin, Suuren Käsityön, Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajana. Aiemmin Kontula on työskennellyt Bonnier Publicationsilla muun muassa Evitan päätoimittajana.

”Vaikuttavat sisällöt syntyvät intohimosta, luovuudesta ja tiiviistä yhteistyöstä. On ollut hienoa seurata, miten yhteinen tekemisen meininki on vuoden aikana löytynyt meidän ja asiakkaan tiimien väliltä. Tytin johdolla pysymme tiukasti kiinni suomalaisten sisältömaku- ja mediakäyttäytymisen muutoksessa ”, sisältöjohtaja Minna Husu Sanoma Creatives -yksiköstä sanoo.

Glorian Kodin päätoimittajaksi on nimitetty Saila-Mari Kohtala. Hän jatkaa myös Glorian päätoimittajana. S-ryhmän toimituksen nykyinen esimies ja sisältöpäällikkö Mari Paalosalo-Jussinmäki siirtyy tammikuussa toisen yrityksen palvelukseen.