Sanoma Media Finland ostaa A-lehdiltä Urheilulehden. Urheilusanomat ja Urheilulehti yhdistetään uudeksi entistä palvelevammaksi urheilumediaksi.

Kaupan myötä Urheilusanomien ja Urheilulehden brändit yhdistetään. Uudesta tuotteesta syntyy monipuolinen ja entistä palvelevampi urheilumedia, joka sisältää painetun lehden lisäksi IS Extran. IS Extra tarjoaa livesisältöjä ja päivittäisiä urheilu-uutisia eri kanavissa.

”Urheilun uusi superbrändi saa kodin Ilta-Sanomista, jonka laadukas urheilujournalismi on Suomessa vailla vertaa ja saa näin Urheilulehden lukijoiden mukana entistä suuremman yleisön”, Ilta-Sanomien kustantaja Tapio Sadeoja kommentoi.   

Uudelle urheilumedialle pohditaan vielä nimeä.

”A-lehdet on panostanut ja panostaa jatkossakin vahvasti uusiin digi- sekä printtituotteisiin, mutta joistakin asioista pitää myös voida luopua. On hienoa, että Urheilulehden tarina saa jatkoa osana Sanoman tuotevalikoimaa”, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster sanoo. 

Urheilusanomien tai Urheilulehden lukijoilta muutos ei vaadi toimenpiteitä.

”Urheilulehti ilmestyy nykyisessä muodossa kesäkuun loppuun saakka, ja tilaukset muuttuvat sen jälkeen automaattisesti nyt syntyvän uuden tuotteen tilauksiksi. Toivotamme niin Urheilusanomien kuin Urheilulehden lukijat lämpimästi tervetulleiksi uuden, entistä monipuolisemman urheilumedian pariin”, Sadeoja jatkaa.    

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977, hanna.johde@sanoma.com

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä