4.12.2017

”Sanoma Media Finland rakentaa nyt kasvua, ja investoimme liiketoimintaamme tukeviin palveluihin. Sopimustieto täydentää Sanoman palvelutarjontaa sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillemme”, Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta sanoo. 

Sijoituksen myötä Sopimustiedon palvelu tulee osaksi Sanoman palvelutarjontaa. Esimerkiksi Oikotie on mukana isoissa elämän valintahetkissä, joissa tarvitaan sopimuksia vuokrasopimuksista vaikkapa osakeyhtiön hallituksen pöytäkirjaan. Sopimuskoneella sopimus mukautuu tekoälyä hyödyntäen erilaisia tarpeita vastaavaksi helposti ja nopeasti. Palvelu tuottaa niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin huomattavia säästöjä, yrityksille jopa tuhansia euroja vuodessa.

”Teknologia mahdollistaa aiemmin kalliiden ja monimutkaisilta tuntuvien sopimusten laatimisen kotisohvalta. Aivan kuten pankkiasiat hoidetaan jo lähes kokonaan verkossa, sopimukset voidaan laatia ja solmia sähköisesti ilman tarpeettomia välikäsiä”, Sopimustiedon perustaja, varatuomari Marko Teppo toteaa.

Sopimustiedon palvelu on juristien kehittämä. Sopimustiedolla työskentelee tällä hetkellä kahdeksan työntekijää.

Lisätiedot: Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, puh. 040 673 8977

Sanoma Digitalin palvelut tavoittavat lähes jokaisen suomalaisen. Tuoteportfolioomme kuuluvat Suomen johtavat markkinapaikat asumisen, rekrytoinnin ja yleisluokitellun palveluissa, kuten Oikotie.fi, Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Autotie.fi ja Rakentaja.fi.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.