Päätoimittaja Päivi Anttikoski lopettaa Helsingin Sanomissa. Muutoksen yhteydessä pohditaan toimituksen johdon rakenteen uudistamista.

Vuodesta 2014 Helsingin Sanomissa työskennellyt päätoimittaja Päivi Anttikoski on irtisanoutunut. Anttikoski vastasi Helsingin Sanomien journalistisista digitaalisista sisällöistä. Näillä näkymin päätoimittajan tehtävään ei haeta suoraan seuraajaa, vaan tehtävät jaetaan sisäisin järjestelyin.

”Olen jo jonkin aikaa pohtinut työelämän muutosta ja käsitellyt aihepiiriä muun muassa kolumneissani. Pohdinta on ollut osin myös omakohtaista. Työurani tässä vaiheessa haluan nyt miettiä, mihin suuntaan vien omaa osaamistani jatkossa”, Anttikoski kommentoi. ”Olen nauttinut työstä Hesarissa, tämä on ollut hieno vaihe omalla urallani. Olen oppinut Sanomalla todella paljon uutta, ja yhdessä tämän mahtavan joukon kanssa on ollut ikimuistoista tehdä töitä!”

”Päivi on tehnyt hienon työn Hesarin digitalisoimisessa, siitä lämmin kiitos! Olemme maksullisessa digitaalisessa päivälehtimarkkinassa ylivoimaisella ykkössijalla: nyt jo 57 % tilaajista maksaa digitaalisista sisällöistämme ja luku kasvaa jatkuvasti”, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kommentoi.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.