Radio Suomipop on Suomen tavoittavin kaupallinen radio.

Tuoreen radionkuuntelua mittavan Finnpanelin Kansallisen radiotutkimuksen KRT-raportin mukaan Nelonen Median radiokanavat vahvistavat entisestään osuuttaan 25−44-vuotiaiden ja 25−54-vuotiaiden radionkuuntelussa.

”Nelonen Median radioiden vuosi on startannut upeasti, sillä kanaviemme kuunteluosuus kaupallisesti tärkeimmässä 25−44-vuotiaiden kohderyhmässä on 51,6 %. Perässä tulevalle kaverille jää vain reilu kolmannes. Kasvua on ollut Radio Suomipopin lisäksi Radio Rockilla, Radio Aallolla ja Loopilla, eli koko portfoliomme suorittaa hienosti”, kommentoi Nelonen Median radioiden johtaja Jussi Suvanto.

Radio Suomipop on jo pitkään ollut kuunnelluin kaupallinen radiokanava alle 54-vuotiaiden parissa, ja palasi alkuvuoden tauon jälkeen ykköseksi myös kaupallisten kanavien kokonaistavoittavuudessa (väestö 9+ vuotta). Kansallisen radiotutkimuksen tuoreet tulokset kertovat, että Radio Suomipopilla on nyt 1,216 miljoonaa kuuntelijaa.

"Suomipop palasi ryminällä Suomen kuunnelluimmaksi kanavaksi. Suomipopin menestys on huimaa kohderyhmässä 25−44-vuotiaat, jossa kaupallinen kuunteluosuutemme on 26,1 %. Meillä on maan hauskin aamushow, ja runsas panostuksemme musiikin tutkimiseen varmistaa, että myös musiikki on parasta. On hienoa huomata, että myös nuoremmat viihtyvät Suomipopin taajuudella. Kanavan kuunteluosuus 15−34-vuotiaissa on 24 %. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Radio Suomipop nousi viime vuonna Suomen kuunnelluimmaksi kesäradioksi, joten on helppo odottaa samaa menestystä myös tulevalle suvelle", iloitsee Radio Suomipopin ohjelmapäällikkö Paula Niska-Vuorinen.

Lisätiedot:
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Nelonen Medialla on yhdeksän televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv ja Hero sekä Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nelonen Prime, Nelonen Nappula ja Nelonen Maailma. Lisäksi Ruutu-videopalvelu tarjoaa sekä viihde- että urheilusisältöjä. Radiokanavia on kuusi: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Helmiradio, Metro Helsinki sekä audiosisältöpalvelu Supla ja nettiradio Groove FM.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.