Tiedote 18.12.2017

ET-lehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Katriina Palo-Närhinen, 52, joka siirtyy Sanomalle Fokus Media Finlandista. Viimeksi Palo-Närhinen on toiminut Geon päätoimittajana ja Fokus Median julkaisujohtajana. Hän aloittaa ET-lehden päätoimittajana Sanoma Media Finlandissa tammikuun puolivälissä. ET-lehden lisäksi Palo-Närhinen on Matkaoppaan ja ET Terveyden päätoimittaja.

”On hienoa päästä kehittämään menestyvää brändiä ja tekemään töitä yhdessä ET-lehden toimituksen kanssa”, Katriina Palo-Närhinen sanoo.

ET-lehti on Suomen suurin yleisaikakauslehti ja aikakauslehtikentän menestystarina. Se on Suomen johtava yli 55-vuotiaille suunnattu mediabrändi, joka tavoittaa kokonaisuudessaan 438 000 suomalaista (KMT syksy 2016/kevät 2017).

”ET tavoittaa äärimmäisen kiinnostavan kohderyhmän. Sen lukijat ovat aktiivisia ja ostovoimaisia aikuisia, jotka arvostavat laadukasta aikakauslehtisisältöä. Haluamme tehdä heille aina vain kiinnostavampaa ja houkuttavampaa luettavaa. Katriina on kokenut ja vahva aikakauslehtiosaaja ja juuri oikea tekijä kehittämään ET:tä eteenpäin”, Sanoma Lifestylen johtaja Johanna Lahti sanoo.

ET-lehden nykyinen päätoimittaja Riitta Korhonen jää eläkkeelle tämän vuoden lopussa.