Radio Suomipop vahvistaa rivejään, kun muun muassa Suomen surkein kuski ja Villi kortti -ohjelmista tuttu Juuso Mäkilähde palaa radioon. Juuso juontaa tänään Nelosella alkavaa Idolsia, ja hänet nähdään myös ensi keväänä Selviytyjät Suomi -kisan juontajana.

Juuso juontaa lokakuun alusta alkaen Suomipopin iltapäivää kello 14–18 yhdessä Loopilta ja The Voice of Finland -lähetyksistä tutun Tinni Wikströmin kanssa.

”Radio Suomipopilla on kaupallisen radion suosituin aamuohjelma Aamulypsy, ja vahvistamme nyt myös päivä- ja iltapäiväkuuntelua”, kanavan ohjelmapäällikkö Paula Niska-Vuorinen kertoo.

Olen paluusta radioon todella innoissani. Radio on minulle rakas väline, ja on mahtavaa päästä taas päivittäin vanhan leipälajin pariin. Hauskaa tulee varmasti olemaan – ainakin itsellä”, Yle X:llä radiouransa aloittanut Juuso Mäkilähde iloitsee.

Nelonen Median radiot on markkinajohtaja 25–44-vuotiaiden kohderyhmässä, ja Radio Suomipop tavoittaa tämän kaupallisesti tärkeimmän joukon erinomaisesti.

”Tavoitteemme on olla radioiden ykkönen, ja Juuso on juuri oikea henkilö vahvistamaan Nelonen Median tähtikaartia. Aamulypsy on tutkitusti Suomen hauskin aamuohjelma, ja naurua saadaan nyt Juuson ja Tinnin mukana rutkasti lisää myös iltapäivään. Meillä tähdet kasvavat entistä suuremmiksi: hyvät tyypit pääsevät niin pitkälle kuin halua ja asennetta riittää”, hehkuttaa Nelonen Median radioiden johtaja Jussi Suvanto.

Radio Suomipopin uusi iltapäivä alkaa maanantaina 2. lokakuuta. Samassa yhteydessä Sami Kuronen siirtyy juontamaan Suomipopin päivälähetystä ja Samin nykyinen juontajapari Jenni Alexandrova vahvistaa Radio Aallon asemaa naiskohderyhmässä iltapäiväjuontajana. Aallon viikonloppuja tähdittää puolestaan Elina Kottonen. Radio Aallon Joonas Vuorela juontaa jatkossa Loopin iltapäivää ja Helmiradiosta tuttu Ari Hursti sekä Suomipopin Kimmo Sainio astuvat uuden ysärikanavan HitMixin puikkoihin.