Sanoman maksullisten urheilusisältöjen tarjonta laajenee kaudesta 2016 eteenpäin. Tulevalla kaudella kaikki Veikkausliigan ottelut esitetään suorina lähetyksinä sekä Ilta-Sanomien IS Extrassa että Nelonen Median Ruutu+ -palvelussa. Lisäksi Veikkausliigan otteluita on katsottavissa myös Nelosella. Jalkapallon Eurooppa-liigan otteluita tulee Ruutu+:n  lisäksi myös IS Extraan. Näin Sanoman palvelut tarjoavat jalkapalloherkkua ympäri vuoden.

IS Extran ja Ruutu+:n maksullisten lähetysten lisäksi Veikkausliigaa nähdään kaudella 2016 myös vapaasti katsottavina tv-lähetyksinä Nelosella. Veikkausliigan ja Sanoman sopimus kattaa kaudet 2016 ja 2017.

”Yhteistyömme Sanoman kanssa on käynnistynyt hyvin ja olemme tyytyväisiä päästessämme laajentamaan yhteistyötä. Ruutu+ on Suomen suosituimpia suoratoistopalveluja ja sen kautta tavoitamme potentiaalisesti kiinnostuneita yhä paremmin”, kommentoi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Ilta-Sanomien ja Nelonen Median urheiluyhteistyö tiivistyy sopimuksen myötä entisestään. 

”Olen todella tyytyväinen tähän sopimukseen. Veikkausliiga on mainiossa nosteessa ja se parantaa merkittävästi Ruutu+:n urheilusisältöjä. Yhdessä Eurooppa-liigan kanssa asiakkaillemme tulee tarjolle laadukas jalkapallokokonaisuus. Tulevalla kaudella Ruutu+ näyttää kaikki pelit ja Nelosella lähetään kerran kuukaudessa monipuolinen jalkapallokierros, joten kotimaisen futiksen näkyvyys paranee entisestään”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo. 

Eurooppa-liigan tulo IS Extraan tarkoittaa sitä, että jalkapallon ystäville on tarjolla rahan arvoista vastinetta ympäri vuoden.

”Veikkausliiga osoittautui loistavaksi tuotteeksi IS Extrassa viime kaudella ja kotimainen jalkapallo näyttää lähteneen hyvään nosteeseen. Ilta-Sanomien ja Nelonen Median yhteistyö laajentunut kokonaan uusille osa-alueille, mikä vahvistaa Ilta-Sanomia johtavana suomalaisena urheilumediana”, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.