Suomen tavoittavimmassa naistenlehdessä Me Naisissa tarjotaan nyt lukijoille enemmän kiinnostavaa sisältöä kiireiseen arkeen. Lukijat luvataan yllättää joka viikko uusilla näkökulmilla ajankohtaisiin asioihin ja ilmiöihin.

Me Naiset uudistui ja tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa sisältöä nopeasti virtaavan digi- ja somesisällön keskelle.

”Lukijat odottavat löytävänsä lehdestä kaiken tiedon siitä, mikä juuri nyt on olennaista ja mistä heidän kannattaa innostua. Vastaamme haasteeseen ja olemme kiinni hetkessä kiinnostavalla tavalla. Lupaamme yllättää lukijat joka viikko tarjoamalla pinnalla oleviin asioihin uusia näkökulmia”, päätoimittaja Iina Artima-Kyrki sanoo.

Jokaisessa lehdessä on hyvä fiilis -osio, jossa huomioidaan myös henkinen hyvinvointi. Myös muoti- ja kauneusjuttuja on lisätty. Lehden ulkoasu päivitettiin uudistuksen yhteydessä rauhallisemmaksi leikkisyyttä unohtamatta.

”Me tunnemme suomalaiset naiset ja tiedämme mistä he puhuvat. Osaamme koota kansien väliin joka viikko olennaisimmat asiat, inspiroivat ihmiset ja kiinnostavimmat ilmiöt. Paperilehden lukeminen on naisille omaa laatuaikaa, ja Me Naiset on huolella lukijoiden tarpeisiin ja toiveisiin koottu rentouttava lukupaketti.”

Me Naiset on Suomen tavoittavin naistenlehti. Sen kokonaistavoittavuus on yli puoli miljoonaa.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Sanoma Lifestyle – yhdessä tehty, jaettu ja koettu. Sanoma Lifestyle tuo yhteen suomalaiset naiset, perheet ja 55-plussat kauneuden, muodin, vanhemmuuden, hyvinvoinnin, ruoan ja ajankohtaisten puheenaiheiden ääreen. Olemme vaikuttavien mediakokonaisuuksien edelläkävijä ja rakennamme rakastettujen brändiemme ympärille yhteisöjä, palveluita, tapahtumia ja kaupallisia ratkaisuja. Olemme ylivoimainen väylä ydinkohderyhmiemme elämänvaiheisiin; tavoitamme kaksi miljoonaa suomalaista, joista puolitoista miljoonaa on naisia.