Taloussanomat.fi uudistuu. Verkkolehti on siirretty teknisesti uudelle alustalle ja saa samalla uuden ulkoasun. Koska yhä useampi lukee uutisensa mobiilisti, koko sivusto on nyt optimoitu mobiili- ja tabletkäyttöön. Samalla Ilta-Sanomien Digi-osio ja Digitoday yhdistyvät Ilta-Sanomiin Digitoday-osastoksi.

Taloussanomat on ollut osa Ilta-Sanomia vuodesta 2009. Yhteiseen tekniikkaan siirtyminen parantaa Taloussanomien artikkeleiden näkymistä Suomen suurimman verkkojulkaisun Ilta-Sanomien etusivulla. Kaikki Taloussanomien sovellukset yhdistyvät IS:n sovelluksiin, joiden kautta voi jatkossa lukea Taloussanomien ja Digitodayn sisältöjä. Sivustolle pääsee edelleen www.taloussanomat.fi-linkin kautta tai www.iltasanomat.fi/taloussanomat-linkin kautta. Samalla Taloussanomien oma sovellus poistuu.

Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja on vakuuttunut, että talousuutisten ja omaan talouteen liittyvien juttukokonaisuuksien kysyntä ei ole hiipumassa. Ihmisten rahankäyttöön liittyvällä tiedolla on erityisen suuri merkitys puhtaiden talousuutisten lisäksi.

”Taloussanomilla on jatkossakin vahva paikka IS:n tarjoamissa palveluissa”, Sadeoja toteaa.

Näkyvin uudistus tapahtuu pörssipalvelussa. Palvelu on kehitetty entistä selkeämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi. Nykyiset Oma salkku -, Oma näkymä - ja Oma seuranta -toiminnot poistuvat käytöstä. Tilalle tulee Zenostock-palvelu, joka on kokeneiden ammattisalkunhoitajien suunnittelema maksullinen osakkeiden etsintä-, salkku- ja tutkimuspalvelu. Lukijoille tarjotaan kahden viikon kokeilujakso Zenostock-palvelussa. Tämän jälkeen voi päättää, jatkaako maksullisen palvelun käyttäjänä.

Sisällöllisesti Taloussanomat vahvistuu entistään. Sivustolta löytyvät talousuutiset Suomesta ja maailmalta, analyysit sekä kommentoivat näkökulmakirjoitukset. Taloussanomat elää vahvasti tavallisten ihmisten arjessa tarjoamalla työkaluja arjen kuluttamiseen ja sijoittamiseen.

Keskusteluissa siirrytään jälkimoderoinnista esimoderointiin. Tämä tarkoittaa, että artikkelin perään kirjoitettavat kommentit kulkevat vastedes moderaattoreiden kautta.

Lisätiedot: 

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Ilta-Sanomat on Suomen tavoittavin uutismedia. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.