Ilta-Sanomien ja Sanoma Lifestylen yhteinen muoti- ja kauneuspalvelu, Ilta-Sanomien sivustolta löytyvä MyStyle, on lähtenyt erinomaisesti käyntiin.

Lanseerausviikosta lähtien MyStylessä on käyty viikoittain yli miljoona kertaa ja juttuja on luettu keskimäärin 1,5 miljoonaa kertaa. Viime viikolla MyStyle oli käynneissä mitaten Suomen suurin muoti- ja kauneussivusto, mikä olikin yhteistyöhankkeen tavoitteena. 

”Kokoamme yhteen Sanoman parhaiden brändien parhaat tyyli- ja kauneussisällöt ja tarjoamme ajankohtaista, oivaltavaa ja inspiroivaa sisältöä. On mahtavaa nähdä yhteistyön tuottavan tulosta. Jo ensimmäisellä viikolla kasvua oli käynneissä ja näytöissä 40 prosenttia verrattuna Ilta-Sanomien aiempaan muoti- ja kauneusosioon. Ja mikä parasta, olimme viime viikolla Suomen ykkönen”, iloitsee Ilta-Sanomien lifestyle-toimituksesta ja ISTV:stä vastaava kehityspäällikkö Niina Viitanen

MyStyle kertoo tyylin ja kauneuden uusimmat uutiset ja ilmiöt sekä tarjoaa ideoita, suosituksia, vertailuja ja vinkkejä. Juttuja tekevät yhteistyössä Ilta-Sanomat, Me Naiset, Gloria, Cosmopolitan ja Kodin Kuvalehti

”Yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan verkossa ainutlaatuisen kokonaisuuden sekä muodista ja kauneudesta kiinnostuneille naisille että media-asiakkaille”, Sanoma Lifestylen johtaja Johanna Lahti sanoo.

MyStyle korvasi marraskuussa IS:n aiemman muoti- ja kauneusosion.

Tutustu osoitteessa www.iltasanomat.fi/mystyle

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.