Tradenomi Elina Bono on nimitetty Manager, Marketing and Communications -tehtävään vastaamaan Oikotien ja Helsingin Sanomien asumisen ja rekrytoinnin luokitellun liiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä.

Elina Bono siirtyi tehtäväänsä Luhdalta. Hänellä on monipuolinen kokemus markkinoinnista, mediatoimistossa työskentelystä sekä mediamyynnistä.

DI Joonas Pihlajamaa on nimitetty Director, Recruitment - tehtävään vastaamaan Oikotie Työpaikkojen ja Helsingin Sanomien rekrytoinnin luokitellusta liiketoiminnasta.

Joonas Pihlajamaa siirtyi tehtäväänsä Elisalta, jossa hän on vastannut Elisa Viihde Application & Rental - liiketoiminnasta. Aikaisemmin hän on työskennellyt Postissa Business Managerina, Business development managerina sekä Head of the CIO Office -tehtävässä.
”On hienoa, että saimme Elinan ja Joonaksen vahvistamaan vahvalla osaamisellaan Oikotien huippuammattilaisten tiimiä”, Sanoma Digitalin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo.

Oikotie.fi on Suomen johtava asuntojen ja työpaikkojen digitaalinen markkinapaikka. Oikotie.fi on osa Sanoma Digitalia, joka kokoaa yhteen Suomen suosituimpia markkinapaikkoja ja digitaalisia palveluita.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.