Nelonen Media vahvistaa asemaansa Suomen johtavana musiikkimediana ja edelläkävijänä. Mikko Koivusipilä vastaa nyt radioiden musiikkitarjonnan lisäksi myös Nelonen Median televisiokanavien suurten musiikkiohjelmien musiikillisesta annista.

Nelonen Median radioiden musiikkipäällikkönä toiminut Mikko Koivusipilä on nimitetty koko Nelonen Median musiikkipäälliköksi. Nelonen Media vahvistaa näin entisestään asemaansa Suomen johtavana musiikkimediana ja edelläkävijänä.

Kahdeksan kertaa vuoden musiikkipäälliköksi valittu Koivusipilä vastaa jatkossa radioiden musiikkitarjonnan lisäksi myös Nelonen Median televisiokanavien suurten musiikkiohjelmien musiikillisesta annista.

”Rakennamme jatkossa artistien ja heidän taustatiimiensä kanssa kokonaisuuksia, jotka palvelevat artistia mutta samalla myös televisiota, radiota ja erilaisia tapahtumia. Kokonaisvaltaisen yhteistyön avulla haluamme luoda entistä isompia ilmiöitä musiikkiohjelmistamme ja yhteistyöartisteistamme”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Nelonen Median vuosi 2016 on ollut menestys. Myös kevät 2017 alkaa vahvasti, ja tv-ohjelmiston musiikkisisällöistä suurimpia ovat the Voice of Finland, Vain elämää ja Emma Gaala, joka nähdään suorana 4. helmikuuta.

”Musiikin, tarinan ja kasvojen yhdistäminen luo mielenkiintoisia mahdollisuuksia ilmiöiden luomiseen. Parhaassa tapauksessa kuljemme artistin kanssa radiossa soivasta ensimmäisestä sinkusta kohti television isoa musiikkiohjelmaa ja siitä yhdessä järjestettävälle areena-keikalle”, Nelonen Median musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilä sanoo.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Nelonen Medialla on yhdeksän televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv ja Hero sekä Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nelonen Prime, Nelonen Nappula ja Nelonen Maailma. Lisäksi Ruutu-videopalvelu tarjoaa sekä viihde että urheilusisältöjä. Radiokanavia on kuusi: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Helmiradio, Metro Helsinki sekä audiosisältöpalvelu Supla ja nettiradio Groove FM.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.