Vuosittain kesäkuussa järjestettävä Cannes Lions on suurin ja arvostetuin mainosalan kilpailu maailmassa. Nyt kilpailussa palkittua mainontaa pääsee näkemään Sanomatalon Mediatorilla. Näyttelyssä on esillä painettua ja digitaalista mainontaa sekä mainosfilmejä ja radiomainoksia.

Näyttely alkaa maanantaina 7.11. ja on avoinna 7.–18.11.2016 ma–pe klo 9–20 ja la–su 10–20. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

”Tuomme Cannes Lions’n parhaat Mediatorille niin mainonnan ammattilaisten, alan opiskelijoiden sekä muiden mainonnasta kiinnostuneiden inspiraatioksi ja ideoinnin lähteeksi”,  kertoo Sanoma Media Finlandin kaupallinen johtaja Hans Edin. ”Mainonta on kiinteä osa mediasisältöjä, jopa populaarikulttuuria. Siksi haluamme tuoda palkittua mainontaa kaikkien kiinnostuneiden nähtäville.”

”Hyvällä mainonnalla on merkittävä rooli yritysten kasvun rakentajana. Cannes Lions -yhteistyön avulla pyrimme edistämään suomalaista mainontaa tuomalla markkinoijien ulottuville kansainvälisen tason sisältöjä sekä uusia tapoja hyödyntää eri medioita ja rakentaa monikanavaisia tarinoita”, Edin jatkaa.

Sanoma  on Cannes Lions ja Eurobest -tapahtumien virallinen yhteistyökumppani Suomessa.

Cannes Lions International Festival of Creativity -tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1954 alkaen vuosittain Ranskan Cannesissa. Tapahtuma kerää 15 000 vierailijaa noin 100 eri maasta, ja tarjoaa reilun viikon aikana osanottajille satoja inspiroivia puheenvuoroja, näyttelyitä ja tapahtumia.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään maailman suurin mainosalan kilpailu Cannes Lions. Tänä vuonna kilpailun 23 kategoriaan osallistui yli 40 000 työtä eri puolilta maailmaa.  Kilpailun tuomareina toimivat alan arvostetuimmat ja palkituimmat ammattilaiset.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.