Tiedotusvälineille 31.3.2016

IS Extra hemmottelee urheilufaneja isolla kädellä tulevana lauantaina. Veikkausliiga potkaistaan käyntiin kahden ottelun kierroksella. Lisäksi luvassa on raskaan sarjan WBC-liiton Silver -ottelu, jossa Robert Helenius kohtaa Ranskan Johann Duhaupasin. IS Extra näyttää koko nyrkkeilyillan suorana Hartwall Arenasta.

IS Extra löysi paikkansa futisfanien keskuudessa jo viime kaudella. IS Extra näyttää suorana jalkapallon kotimaisen pääsarjan kaikki ottelut.

”Veikkausliiga osoittautui loistavaksi tuotteeksi IS Extrassa. Viime kausi oli yksi Veikkausliigan tapahtumarikkaimmista pitkään aikaan, mikä lisäsi sarjan kiinnostavuutta”, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.

HJK – IFK Mariehamn -ottelun studiolähetys alkaa IS Extrassa 2.4. klo 13.30 ja ottelu klo 14. PK-35 Vantaa – RoPS on vuorossa klo 17 alkaen.

IS Extra tarjoaa lauantaina herkkua myös nyrkkeilyn ystäville. Robert Heleniuksen ja Johann Duhaupasin titteliottelun lisäksi Hartwall Arenan nyrkkelyillassa nähdään muun muassa Juho Haapoja, joka kohtaa unkarilaisen Tamas Lodin.     

Heleniuksen lauantainen ottelu on ehdottomasti suurin ottelu hänen urallaan. Aikaisemmista 22 kamppailusta hän on poistunut jokaisesta voittajana. Heleniuksen vastustaja Duhaupas aloitti ammattilaisuransa jo vuonna 2004. Kaikkiaan 36 ottelussaan hän on kukistanut vastustajansa 33 kertaa.

IS Extra näytti joulukuussa nyrkkeilyillan, jossa Helenius otteli Franz Rilliä vastaan ja voitti raskaan sarjan EM-tittelin. Joulukuinen nyrkkeilyilta kiinnosti valtavasti ja keräsi nyrkkeilyn seuraajat koko illaksi IS Extraan ja Ilta-Sanomien sivustolle.

IS Extra on Ilta-Sanomien maksullinen palvelu, joka sisältää suoria huippu-urheilulähetyksiä sekä Urheilusanomien ja Ilta-Sanomien näköislehdet. IS Extran tilaukseen kuuluvat kaikki Veikkausliigan ottelut, Cage-vapaaotteluja, valittuja Euroopan liigan otteluja, noin yksi Korisliigan ottelu viikossa ja noin 2−3 Salibandyliigan ottelua viikossa.       

Tilaa IS Extra tästä.    

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Ilta-Sanomat on Suomen tavoittavin uutismedia. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.