”Sanoma View osoittaa, että Sanoma ottaa vakavasti muutoksensa digitaalisuus edellä kehittyväksi yhtiöksi. Sanoma View on upea esitys”, toteaa aikakauslehtialan maailmanjärjestö FIPP:n puheenjohtaja Chris Llewellyn muutama viikko sitten julkaistusta vuosikatsauksestamme. ”Vuosikertomukset eivät tämän jälkeen enää koskaan palaa ennalleen”, hän sanoo.

Sanoman vuosikatsaus, Sanoma View 2014, on tehty digitaalisuus edellä, ensisijaisesti verkossa luettavaksi ja katsottavaksi. Digitaalinen Sanoma View sisältää haastatteluja ja videoita, sisältöä, jota on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa, tulostaa tai lähettää sähköpostitse eteenpäin.

Sanoma View esittelee yhtiömme muutoksen edistymistä ja saavutuksiamme vuonna 2014 sekä valottaa tulevaa. Esimerkkejä edistysaskelista ovat muun muassa Sanoma Learningin panostukset digitaaliseen oppimiseen sekä läpimurrot uuden, teema-alueisiin perustavan strategiamme toteutuksessa.

Sanoma View on saatavilla suomeksi, englanniksi ja hollanniksi. Painetun version voi tilata sähköpostitse osoitteesta viestinta@sanoma.com tai puhelimitse numerosta 010 519 5061. Huhtikuun 8. päivänä julkaistava painettu Sanoma View tarjoaa lyhyen yhteenvedon digitaalisen version monipuolisesta sisällöstä.

Astu sisään: Sanoma View 2014

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanoman päämarkkinat oppimisessa ovat Suomi, Ruotsi, Hollanti, Belgia ja Puola. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Sanoma View toimii parhaiten selaimilla IE9, IE10 ja IE11. Se toimii myös selaimilla Chrome (3 uusinta versiota), Firefox (3 uusinta versiota) ja Safari (7 ja 8) sekä mobiililaitteissa.