Liigan ottelut seurataan tuttuun tapaan alusta loppuun yksinoikeudella Nelonen Prolla ja Ruutu+ -palvelussa. Katsojille tarjotaan jokaisen kierroksen kaikki ottelut ja lisäksi laaja paketti muuta jääkiekkoasiantuntemusta. Otteluiden katselu onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta myös laajalti erilaisilla mobiililaitteilla. Uutuutena lätkäfaneille tarjotaan kausikorttia, jolla näkee oman joukkueensa kaikki pelit sekä kaupan päälle kaikki muut Liigan ottelut ja Nelonen Pron koko laajan urheilutarjonnan.

”Liiga on Suomen merkittävin urheilutuote ja tämän kauden ennusmerkit ovat todella lupaavat. Uskomme Liigan olevan entistä kiinnostavampi ja intohimoisempi. Peli on kehittymässä selvästi vauhdikkaampaan ja intensiivisempään suuntaan, mikä lupaa hyvää Liigan faneille ja meidän katsojille. Ruutu+ haluaa palvella jääkiekon ystäviä tänä vuonna entistä paremmin ja kausikorttimme avulla oman joukkueen kaikkien pelien seuraaminen on nyt todella vaivatonta”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso kertoo.

Urheiluoikeudet ovat tärkeässä asemassa, kun kävijöitä ohjataan maksullisten palveluiden pariin. Ruutu+ on noussut suosituimmaksi kotimaiseksi maksulliseksi netti-tv-palveluksi ja on jättänyt myös monet Suomen markkinoilla kilpailevat kansainväliset toimijat taakseen.

Sanoman Hollannin yksikkö rakentaa samanlaista tarjoomaa jalkapallon ja Champions Leaguen esitysoikeuksien ympärille. Kotimaista Veikkausliigaa on puolestaan voinut seurata Ilta-Sanomien kuukausimaksullisen IS Extra-palvelun kautta, jonka menestys on ylittänyt odotukset.

Lätkäkauden alkaessa Ilta-Sanomat siirtää urheilukansan huomion jälleen jääkiekkoon. 

”Liiga on ainutlaatuinen, koko maan kattava urheiluilmiö, ja Ilta-Sanomat tulee jälleen ottamaan sen seuraamisesta kaiken ilon irti. Jääkiekkojournalismissa Ilta-Sanomat on ehdoton ykkönen. Liiga-yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen paketin liikkuvaa ottelukuvaa, jota täydennetään viiltävillä analyyseillä ja asiantuntijalausunnoilla”, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.

http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/

http://kampanjat.ruutu.fi/kausikortti