Lähes 500 lastensuojelun piirissä olevaa helsinkiläistä lasta ja nuorta saa jouluaattona pukilta paketin, josta riittää iloa pitkäksi aikaa. Sanoma lahjoittaa Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämään Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräykseen lähes 500 hyvän mielen talkoissa paketoitua lasten ja nuorten kirjaa, dvd:tä ja muuta tuotetta, jotka Helsingin sosiaalivirasto toimittaa eteenpäin. Helsingissä lastensuojelun piirissä on noin 8 500 lasta ja nuorta, ja iso osa heistä jäisi ilman keräystä vailla pakettia.

Myös kaikki päiväkodeissa olevat yli 20 000 lasta Espoossa ja Vantaalla saavat lahjaksi Sanoman kustantaman kirjan.

”Suomen suurimpana lasten ja nuorten sisältöjen kustantajana Sanoma haluaa olla mukana jakamassa joulumieltä ja edistämässä lasten ja nuorten lukutaidon kehittymistä”, Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta sanoo.

Sanoma on ollut Disney-kirjojen kustantaja yli 40 vuotta. Disney-kirjojen lisäksi Sanoma kustantaa muun muassa Hasbron ja Dreamworksin kirjoja.

Sanoman digitaalisessa Lasten Omassa Satukirjastossa on Suomen laajin satuvalikoima, ja kirjastossa on tarjolla joka viikko kirja, jonka voi lukea veloituksetta ja sitoumuksetta. Satukirjaston joulukalenterin luukuista löytyy joka päivä ääneen luettuja loruja suosittujen satuhahmojen joulupuuhista. Mukana joulun odotuksessa ovat niin Madagascarin pingviinit, Pupu Tupuna, My Little Pony kuin ihanat Disney-prinsessatkin.

Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä.