Lehdistötiedote 23.1.2015

Suomen johtava työelämäpalvelu Oikotie Työpaikat laajentaa palvelutarjontaansa videohaastattelutyökalulla yhteistyössä amerikkalaisen InterviewStreamin kanssa. Videohaastattelutyökalut auttavat työnantajia nopeuttamaan rekrytointiprosessiaan sekä parantamaan työnhakijakokemusta. Työhakijoille videohaastattelut tarjoavat mahdollisuuden tuoda osaamistaan ja persoonaansa uudella tavalla esiin.

”Yhteistyö vahvistaa Oikotie Työpaikkojen asemaa kokonaisvaltaisena palveluntarjoajana. Työantaja saa vaivattomasti kauttamme työkaluja rekrytointiprosessin eri vaiheisiin: medianäkyvyyteen, rekrytointiin, hakijoiden testaamiseen ja nyt myös suoriin ja nauhoitettuihin videohaastatteluihin. Videohaastattelun avulla rekrytoija säästää aikaa ja rahaa sekä muuttaa rekrytoinnin työläimmän vaiheen nopeaksi, hauskaksi ja palkitsevaksi. Videohaastattelu onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta ja tehostaa prosessia sekä rekrytoijan että työnhakijoiden kannalta”, Oikotien Työpaikkojen liiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Ruokonen sanoo.

Oikotie Työpaikat toimii jatkossa InterviewStreamin pääyhteistyökumppanina Suomessa. Uudet videohaastatteluratkaisut pitävät sisällään sekä esinauhoitetut että reaaliaikaiset videohaastattelut ja mahdollistavat myös ryhmähaastattelujen toteuttamisen.

”Olemme innoissamme käynnistyvästä yhteistyöstä Oikotie Työpaikkojen kanssa. Tuomme yhdessä alan parhaita teknologiaratkaisuja Suomen markkinoille. Yhteistyö maan johtavan rekrytointimedian kanssa antaa meille hyvän mahdollisuuden tarjota palveluamme suomalaisille työnantajille”, InterviewStreamin CEO Roger Saylor kommentoi.

Lisätietoja:

Mika Ruokonen, johtaja, Oikotie Työpaikat, mika.ruokonen@sanoma.com p. 041 447 5652

Justin Mosgrober, InterviewStream, jmosgrober@interviewstream.com, tel.  877 773 3164

Oikotie.fi on asuntojen ja työpaikkojen markkinapaikka verkossa. Oikotie.fi on osa Sanoma Digital – Finlandia, joka kokoaa yhteen Suomen suosituimpia internet-palveluita ja yli 200 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista.Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

InterviewStream, the premier provider of video interviewing technology, continues to offer students and talent professionals a comprehensive global solution to prep, hire and train.

InterviewStream Prep helps students and job-seekers prepare for job interviews by creating a no-pressure environment to practice and review their skills.

InterviewStream Enterprise helps talent professionals maintain the human touch of recruiting and hiring while creating a more efficient process that saves time and money.

RolePlayPRO helps organizations mentor and develop talent while capturing the knowledge of the most skilled and experienced workers.