Kai Taka-aho on nimitetty Sanoman teknologiajohtajaksi 15.10.2015 alkaen. Hän vastaa konserninlaajuisista teknologiatoiminnoista kuten IT-infrastruktuurista,  liiketoimintasovelluksista ja digitaalisesta kehityksestä. Hänen vastuullaan ovat myös Nelonen Median, SBS:n ja Sanoma Learningin digitaalisen kehityksen päälinjat. Kai Taka-aho raportoi Sanoma Digital & Technologyn toimitusjohtaja Arthur Hoffmanille.

”On hienoa saada Kai joukkoomme”, sanoo Arthur Hoffman. ”Yhtenäinen, integroitu teknologiatiimi ja teknologiakyvykkyydet ovat elintärkeitä Sanoman digitaalisessa muutoksessa. Kai tuntee Sanoman liiketoimintojen vaatimukset ja hänellä on vankkaa näyttöä tehokkaiden tiimien rakentamisesta. Luotan Kain kykyyn luoda vahva yhteys teknologiainvestointiemme ja Sanoman liiketoimintojen vaatimusten välille.”

  

Kai Taka-aho on hoitanut Sanomassa useita eri tehtäviä vuodesta 2000 alkaen. Vuonna 2008 hänet nimitettiin Nelonen Median Online-toiminnoista vastaavaksi johtajaksi. Ennen Sanomaa Taka-aho työskenteli Nokialla.  ”Teknologia on nykyisin olennainen osa medialiiketoimintaa. Olen innoissani voidessani yhdistää digitaalisen liiketoiminnan osaamiseni Sanoma Technologyn osaamiseen ja asiantuntemukseen Sanoman liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi”, Kai Taka-aho sanoo.

  

Lisätietoa
Sanoman viestintä, Hanna Johde, puh. 040 673 8977, hanna.johde@sanoma.com

Sanoma.com

Get the world. Sanoma auttaa ihmisiä kohtaamaan maailman ja ymmärtämään sitä.

Uskomme maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia, tunteita, vuorovaikutusta ja inspiraatiota. Maailman voi tavoittaa ja kokea, siihen voi vaikuttaa ja sen haluaa jakaa. Sellaisen maailman me haluamme tarjota.

Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Suomessa ja Hollannissa Sanoma on markkinoiden johtava, monikanavainen mediayhtiö. Sanomalla on oppimisliiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.