Nelonen Median vahvat kohderyhmäkanavat Jim ja Liv saavat uuden vetäjän, kun niiden kanavapäällikkönä aloittaa aiemmin Ruudun ja maksukanavien kanavapäällikkönä toiminut  Iina Eloranta. 

”Jim ja Liv ovat tärkeä osa Nelonen Median TV-portfoliota ja luovat yhdessä Nelosen, Heron ja maksukanavien kanssa kattavan tarjonnan. Iinalla on hyvät näytöt Ruudun ja maksukanavien vetämisestä ja hän tuo pätevän sisältöosaamisensa Jimin ja Livin käyttöön”, sanoo Nelonen Median televisiotoiminnan johtaja Jani Hartikainen.

”Jim ja Liv antavat tilaisuuden työskennellä loistavien koti- ja ulkomaisten sisältöjen parissa. Jimin helmiä ovat esimerkiksi Suomen pitkäikäisin ja suosituin reality-sarja Poliisit tai tänä keväänä starttaava Sami Hedbergin tähdittämän Grillit huurussa. Livillä taas katsojia viihdytetään esimerkiksi Akin ja Ritan rakkausdieeteillä ja Bachelor Suomella. Odotan innolla pääseväni työskentelemään tämän monipuolisen sisältökattauksen parissa”, Iina Eloranta sanoo.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Nelonen Medialla on yhdeksän televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv ja Hero sekä Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nelonen Prime, Nelonen Nappula, Nelonen Maailma ja Ruutu-palvelu, sekä kuusi radiokanavaa: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Metro Helsinki ja Groove FM.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.