Helsingin Sanomien digipalvelut ovat lyöneet viime aikoina kävijäennätyksiä. Jo 60 prosenttia Helsingin Sanomien sivunäytöistä tulee mobiililaitteiden kautta ja viikoittaisia lukijoita on noin 1,5 miljoonaa.  Viime keväänä HS julkaisi sovellukset kaikkiin merkittäviin käyttöjärjestelmiin. Samalla HS:n iPad-sovellus ja puhelinsovellukset uudistuivat. Kaikilla sovelluksilla voi lukea HS.fi:n tuoreita uutisia sekä Päivän lehteä, joka on mobiililaitteelle räätälöity versio aamun Hesarista.  iPad- ja Androidisovelluksilla on lisäksi tarjolla lehden näköisversiot.

Kaksi kertaa päivässä
Viime syksynä HS toi lukijoilleen uuden lukupaketin alkuiltaan. HS Ilta on täysin itsenäinen tuote, jossa julkaistaan joka päivä tuoreita, sitä varten tuotettuja juttuja. HS Ilta on luettavissa arkipäivisin kello 16.30 Android- ja iPad-tablettilaitteilla, joten sitä lukemalla pysyy hyvin kärryillä myös siitä, mitä uutta päivän aikana on tapahtunut.

Sata sähkökirjaa
iPad- ja Android-tablettisovelluksissa aloitti syksyn aikana myös HS Kirjasto, jossa on luettavissa noin sata kirjaa 9,90 eurolla kuukaudessa. Kirjat ovat muutama vuosi sitten julkaistuja kauno- ja tietokirjoja, romaaneja ja dekkareita.  Helsingin Sanomien digitilaajat saavat lisäksi lukea HS Kirjastosta maksutta yhtä toimituksen valitsemaa kirjaa kerrallaan.

Edistyksellisiä ratkaisuja mainostajille
Sovellukset avaavat myös mainostajille entistä edistyksellisempiä ratkaisuja.  Esimerkiksi liikkuvan kuvan, kosketuksesta aukeavien lisätietojen, kyselyjen, tilauslomakkeiden tai pelien tuominen suoraan osaksi mainoksia lisää selvästi mainonnan tehoa.