Sanoman suositussa digitaalisessa Lasten Omassa Satukirjastossa voi nyt lukea Suomen laajinta satuvalikoimaa. Kustantajien yhteistyön ansiosta Satukirjastossa seikkailevat muun muassa Frozen, Autot, Muumit, Angry Birds, Siiri, Tomppa, Madagaskarin pingviinit ja My Little Pony.

Digitaalisessa Lasten Omassa Satukirjastossa on nyt lähes 300 suomalaista ja kansainvälistä lasten suosikkisatua. Sanoman kustantamien Disney-, Hasbro-, Dreamworks- sekä Sanoma Pron Oppi ja Ilo -kirjojen lisäksi mukana ovat Tammi, WSOY ja Rovio.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme yhdessä kumppaniemme kanssa tarjota lasten ja vanhempienkin rakkaimmat sadut yhdessä paketissa. Uusi palvelumme tuo kuluttajille aivan uuden tavan saada lapsille säännöllisesti uusia satukirjoja”, sanoo liiketoimintajohtaja Ulla Leppä lasten ja nuorten sisältöjä tuottavasta Sanoma Kids Mediasta.

Digitaalinen Satukirjasto on suunnattu alle 9-vuotiaille lapsille. Saduista suurin osa on luettu ääneen ja mukana on myös laulukirjoja. Palvelu täydentyy säännöllisesti uusilla kirjoilla.

Suomen laajin satukirjasto kulkee puhelimen tai tabletin mukana kaikkialle – automatkalle, mökille tai mummolaan. Reissuja varten kirjastoon voi tallettaa viisi tarinaa, joita voi lukea ja kuunnella ilman verkkoyhteyttä. Palvelu on saatavilla iOS- ja Android-sovelluksina sekä selainversiona.

”Satukirjaston käyttö on niin helppoa, että pienikin lapsi voi käyttää sitä itsenäisesti ja turvallisesti. Tarinat ruokkivat lasten luovuutta ja empatiakykyä ja johdattavat kirjainten ja lukemisen maailmaan. Digitaalisten satujen parissa viihtyminen onkin ruutuajan käyttöä parhaalla mahdollisella tavalla”, kirjatoimituksen esimies Heli Koppelo sanoo.

Lasten Omassa Satukirjastossa on joka viikko tarjolla kirja, jonka voi lukea veloituksetta ja sitoumuksetta. Lisäksi Satukirjastoon voi tutustua kuukauden ajan maksutta. Sen jälkeen kuukausimaksu on 8,90 e. Tutustu Lasten Omaan Satukirjastoon täällä.

Lisätietoja antaa Kids Median kirjatoimituksen esimies Heli Koppelo, p. 0400 816 560

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Sanoman Kids Media on Suomen suurin lasten ja nuorten sisältöjen julkaisija. Monipuolinen ja -kanavainen mediavalikoimamme tarjoaa lapsiperheille hauskoja hetkiä, unohtumattomia elämyksiä, opettavaista tekemistä ja parhaita tarinoita.